6 Ekim 2014

Bayram Şekerleri

Evlendikten sonra bayramlar daha mı iyi daha mı eziyetli geçiyor tam olarak karar veremesem de sizlere iyi bayramlar!

Özenerek makyaj yapmak istediğim güzel bir günde aşağıdakiler benimle birlikte oldu;


Urban Decay Naked 3; kendisinin tam bir arzu nesnesi olması dışında pek bir espirisi yok aslında. Renkleri ve yapıları bulunmaz hint kumaşı olmasa da birçok farın aynı palette, sağlam ve şık bir ambalajda toplanmış olması güzel. 


Urban Decay Far Bazı; hakkındaki övgüleri hak eden, başarılı bir baz. Özenerek yapılan makyajlarda anahtar parça sanırım. 

Mac Pink Plaid; Mat seriden, Chanel Inspiration allığın pembesine yakın, açık pembe. En sevdiğim rujlarımdan birisi. 


Fırçalar; en sevdiğim fırçaları ayırmak kesinlikle çok zor ama bu 5 fırça cidden ilk elimin gittikleri olmuş. Hepsinin hakkında uzun uzun bahsedilebilir ama o başka bir postun konusu olsun. [Mac 187; krem, pudra. Sephora 45; fondöten. Mac 168; allık. Sigma P80; concealer ve Real Techniques; bronzer]


Estee Lauder Double Wear; kalıcılık ve kapatıcılık anlamında benim bildiğim en başarılı fondöten. 


Chanel Krem Allık; yapıları ve verdikleri hissiyat oldukça başarılı ama kalıcılığı daha iyi olabilirmiş. Bir de benimkinin çok çabuk kapağı kırıldı. Yine "arzu nesnesi" ürünlerden birisi. Ayrıntılı yazısı burada mevcut. 

Nars Night Reflecting Power; bloglarda methi çokça duyulan ve kesinlikle hak eden ürünlerden birisi bana göre. Ayrıntılı yazısı burada mevcut. 

Benefit Porefessional Baz; piyasadaki benzerlerinden daha başarılı gibi dursa da çok sık kullandığım bir ürün değil. Özel günlerde ortaya çıkıyor ancak. 


Mac Riri Bronzer; allık kısmı felaket ama bronzerını çok başarılı buluyorum. Tamamen mat ve rengi tam ayarında, fazla kaçırmaya fırsat vermiyor. Benim cillt tonum NW20-25, Nars`ın bronzerından daha başarılı buluyorum Mac`in rengini.

Estee Lauder Maskara; aslında favorilere girmesini sağlayan altın rengi metal ambalajı sanıyorum. Güzel ama çok özel bir maskara değil. Hatta çabuk kurumaya başladı sanırım. 

Nars Illuminator; Benefit Porefessional gibi sadece özel günlerde ortaya çıkan bir ürün. Işıltılı güzel bir aydınlatıcı. 


Ve Lancome La Vİe Est Belle; benim tenimde kalıclığı oldukça başarılı olan tatlı bir koku. Kış ayları için daha uygun, yazın ağır kaçıyor ama kesinlikle özel gün parfümü. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerli