1 Ekim 2014

Bitenler // Ekim 2014



John Frieda Sheer Blonde Saç Kremi; yaz aylarında şampuanı ile birlikte kullandım. Üzerinde gayet açık şekilde sarı olan saçları biraz daha sarartmak içindir ibaresine ve kumral saçlarıma aldırmadan aldım. İçeriğinde papatya suyu var. Güneşe de maruz kalmama rağmen benim saçımda belirgin bir etki yapmadı. 


Clear Saç Dökülmesine Karşı Etkili Etkili Şampuan; Benim şampuan rutinim 1 kutu herhangi bir şampuan ve ardından 1 kutu Clear şeklinde oluyor. Çünkü farklı bir şampuanı kullanmaya başladıktan bir süre sonra illaki kepek problemim oluyor. Clear`ın bu çeşidini çok sevdim. Dökülmeye karşı bariz bir etkisini gözlemleyemedim ama açık pembe renkte, çok hoş kokuyor ve çok kolay köpürüyor.

Dirty Works Body Wash; içinde hala olmasına rağmen artık çöpe atıyorum. Jöle gibi koyu bir kıvamı var. Kokusu biraz değişik. Beni rahatsız etmedi ama çok hoşuma gittiğini de söyleyemeceğim. Köpürmesi de yetersiz.  Ambalaj çok hoş ama bir daha almayı düşünmüyorum. 

Yves Rocher Organik Vanilya Duş Jeli; Vanilya kokusunu sevdiğim için bu duş jelini de severek kullanıyordum ama ambalajı çok büyük. Tek başına kullanınca oldukça uzun süre banyoda süründü ve artık çok sıkılmıştım. Köpürmesi fena değil ama anlık kokusu var, herhangi bir kalıcılığı yok. Ya da bende uzun süre bekleyince kokusu iyice azaldı. 


Nivea Duşta Vücut Kremi; bu testerları 1`er kere kullandım. Bu yeni duş kremi ile tek munasebetim bunlar oldu. Aslında ilk başta nedense kremli duş jeli gibi algıladım ben bunları. Ve baya baya köpürmesini bekledim. Duş jelini kullandıktan sonra, vucüt kremini ha duşta sürmüşüm ha dışarda sürmüşüm pratikliğini pek anlayamadım ama yine indirimde denk gelince tam boyunu aldım. Belki kullandıkça daha sıcak bakarım. 

Kiehl`s Micro Blur Skin Perfection;  Çok baz insanı değilim, aslında ihtiyacım var ama günlük makyajıma dahil etmek hem zahmetli geliyor hem de içerikleri bakımından olumsuz olabilecek bir ürün daha eklemek istemiyorum rutinime. Yine de Kiehls`e olan sempatim yüzümden bu ürünü denemek istedim. Sürüldüğünde verdiği hissiyat güzel ama sonrasında gözenekleri gizlemek açısından yetersiz buldum ben de. 

Kiehl`s Superbly Restorative Argan Body Lotion; Kokusu yüzünden tam boyunu edinmek istediğim bir ürün. Gratis`in Vanilla&Cheesecake vücut peelinginde yoğun tatlı bir koku var, ona çok benzetiyorum kokusunu ve benim çok hoşuma gidiyor. Nemlendirmesi çok ekstra olmasa da başarılı. Fiyatı oldukça yüksekti diye hatırlıyorum, o yüzden şimdiye kadar almadım.

Clinique Moisture Surge Nemlendirici; Clinique`in nemlendiricilerini kullanıyorum genelde hep. Çok artı bir özellikleri yok ama cildimi yağlandırmamasını, parlatmamasını seviyorum. 

Cyrene Saç Kremi; belli bir çeşidi var mıydı hatırlamıyorum. Lila kutu alışverişimden gelmişti. Ürünün yorumlarına da bakıp alacaktım. Oldukça güzel yorumlar yazılmıştı ama testerını toplam 3 sefer kullandım ve ekstra bir durum göremedim. O yüzden tam boyunu almaktan vazgeçtim.

[Fotoğrafın bulanıklığı için üzgünüm, bilgisayara attıktan sonra fark ettim ve ambalajları çoktan çöpe attığım için tekrar çekemedim]

Eco Well Yüz Toniği; Organik olması ile dikkat çeken bir üründü. En son aldığım lilakutu`dan çıkmıştı. Genellikle cilt bakımı için duymadığım yeni markalara çok açık olmuyorum. Organik etiketinden dolayı bir şans vermek istedim ama inanılmaz kötü geldi kokusu bana. Uzunca süre beklettim ama şimdi atıyorum. 

Eyüp Sabri Tuncer Sprey Kolonya / Çeşme Limonu;  Normal limon kolonyasından daha farklı daha güzel kokuyor. İlk aldığım günden bu güne mütemadiyen yeniliyorum. Ben Gratis`den alıyorum, tavsiye ederim. 

Loreal Excellance Saç Boyası; daha önce de yazmışımdır, genellikle göründüğünden daha koyu renk verse de, saçımı yıpratmıyor. İçinden çıkan bu kremlerle ekstra yumuşak oluyor saçlarım hatta. O yüzden Loreal`in bu klasik saç boyalarından memnunum. 

8 yorum:

  1. saç dökülme problemin varsa urban care serisinin mor olanını tavsiye ederim ve kırıkların çoksa intense serisi birebir : )

    YanıtlaSil
  2. Urban care pembe serisini kullanmistim, intense olan oydu yanlis hatirlamiyorsam. Bende fazladan olumlu bir etki birakmadi. Dokulme icin de yves rocher'in sampuanini kullaniyrm cok uzun zamandir. Ondan da cok memnunum

    YanıtlaSil
  3. dirty works body wash la ilgili yorumuna katılıyorum. köpürmüyor, varla yok arası. gereksiz bir ürün.

    YanıtlaSil
  4. Micro Blur yorumuna katılıyorum, mağazada denediğimde gözeneklerimde hiçbir değişiklik görmedim ben de. Nivea Duşta Vücut kremini beğenmeyen bir ben varım sanıyordum, hiçbir etkisini görmedim tuhaf bir üründü.

    YanıtlaSil
  5. Micro Blur`u çoğu kişi beğenmedi sanırım. Nivea konusunda da haklısın :) ama yine de şu yeni çıkan ballı çeşidinin tam boyunu aldım :) Kışın belki daha kullanışlı olur.

    YanıtlaSil
  6. Ay yerine yenileri gelsin en kısa surede :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizem; ambalajina kapilip almistim. Keske icine de azicik ozenselermis

      Sil
    2. Balbocegi ile Kozmetik; evet evet :) sampuan dus jeli bile olsa biseyleri tukettikten sonra yenilerini acmak mutlu ediyor insani

      Sil

Yorumlarınız değerli