21 Ekim 2014

Yurtdışı Alışveriş // Vitacost.com

vitacost.com sitesini dörtdörtlükblog ve oreosevenkız`da okuyordum. Besin takviyeleri, bitkisel ürünler, temiz içerikli ürünler satıyor bolca. İlk bakmaya başladığımda karmaşık gelmişti, satılan ürünler hakkında da hiç bir bilgim olmadığımdan, pek ilgimi çekmedi uzunca bir süre açıkçası. 

Daha sonra Onur`un Andalou markasının nemlendiricisini çok beğendiğini belirtmesi üzerine, onu sepete atmak için alışverişe başladım. 



Andalou Acai + White Tea yağsız nemlendirici; sülfat, petrokimyasal, paraben, sentetik boya, parfüm vs. içermemesi ile dikkat çeken, aktif cilt tiplerine önerilmiş bir nemlendirci. Denemek için sabırsızlanıyorum. Şu aralar indirimli fiyatı ile 18$ 


Tek ürün de olsa birkaç ürün de olsa 10$ kargo parası ödeyeceğim için yanına bir şeyler daha eklemek istedim. Yine aynı markanın jel şeklinde gözaltı kremini (15$) ve Derma e`nin akneli ciltler için olan peelingini (10$) aldım. Kapaklarını açmak istemediğim için hiç birisini denemedim henüz, en kısa zamanda elimdekileri bitirip bu ürünlere başlamak istiyorum. 



3 parça ürünü 45$ gibi bir rakama aldım, bir arkadaşını davet ettiğinde ve arkadaşın alışveriş yaptığında, hem sen hem de arkadaşın 10`ar $ indirim kuponu kazanıyordu. (30$ ve üzeri alışverişlerde geçerli olmak şartı ile) Eşimin mailine davet gönderdim ve onun hesabına 10$ tanımlandı. O çeki kullanarak kargoya para ödememiş oldum. Gerçi davet ettiğim adrese herhangi bir çek tanımlanmadı ama yine de ilk alışverişimi kargo parası ödemeden yapmış oldum.

Alışveriş yapacak olursanız benim gibi 2 farklı mail üzerinden yapabilir, ya da benim davet linkim ile üye olabilir, 10$`lık kupon kazanabilirsiniz. 

Son olarak; 20 Eylül`de alışveriş yapmıştım, 21 Eylül`de kargoya verildi ve 23 Eylül`de Amerika`dan çıkı. Site üzerinde DHL kargo takip numarası var fakat oradaki numaradan sadece Amerika içindeki takibi yapılabiliyor. Daha sonraki takip için PTT`nin yurtdışı kargo takip bölümüne bakmanız gerekiyor. Benimkisi PTT`nin sitemine oldukça geç işlendi, neredeyse ümidi kesmek üzereydim. Bir de PTT kargo takibini DHL tracking number ile değil ama o numaraya tıkladığınızda açılan sayfada belirtilen "Delivery by USPS Int'l" başlıklı kod ile yapmanız gerekiyor, aklınızda olsun. Bu şekilde ürünün toplam elime geçme süresi 20-25 günü buldu sanırım. 

Aldığım ürünlere olan hevesim geçmeden, en kısa zamanda kullanmaya başlamayı ümid ediyorum, kullandıkça da ayrıntılı yorumları gelecek. 


2 yorum:

  1. Nemlendiriciyi beğenirsin umarım, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Kodu kullandıııım çok teşekkür ederiiim!=) Umarım ben de memnun kalırım=)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli