15 Nisan 2016

Bitenler // Nisan 2016


Bu ay oldukça şişkin bir bitenler yazısı var. Hemen başlıyorum;




Clear Bitkisel Sentez Şampuan; Sularımızın kaliteli olmaması, benim biraz fazla sıcak su ile yıkanma alışkanlığım ve sanırım bir de çok az su içiyor olmam birleşince sık sık kepek problemi yaşıyorum. Denediğim bir çok marka içinde hem kepeğe hem de saçıma iyi gelen Clear oluyor genelde.

Yves Rocher Saç Dökülmesi Karşıtı Şampuan; Benim bitenlerimin genelde demir başı. Ben etkisi  hafifler korkusu ile ara ara kullanıp ara ara bıraksam da eşim sürekli kullanıyor. Özetle seviyoruz.

Toni&Guy Deniz Tuzu Spreyi; İlk başlardaki kadar sık ve severek kullanmasam da hala aldığım ürünler arasında. 



Bioderma Sensibio H2O; demirbaşlarımdan yine.

Johnsons Baby Şampuan; makyaj fırçalarını yıkamak için almıştım, verdiği yumuşaklık güzel ama katı ya da sıvı sabuna göre daha zor temizliyor.

Cyrene El Kremi; shea yağı da içeren temiz içerikli bir kremdi, günlük kullanım için güzeldi ama fiyatını yüksek bulduğum için tekrar almayı düşünmüyorum.

Dalan O`live El Kremi; bunu pek sevmedim, etkisi çok anlıktı.

L`occıtane Vücut Losyonu; kokusunu sevdim, etkisi de ortalamaydı ama o ambalajın içinden bir türlü dökülmediği için hepsini bitiremedim.

Estee Lauder Intuition Erkek Parfümü; kokusu fena değildi ama kalıcılığı traş kolonyasından halliceydi maalesef.


Nivea Duşta Vücut Kremi; baya önce meraktan aldığım ama çok ısınamadığım bir üründü. Banyoda baya bir atıldı, ambalajı da hiç pratik değildi. Bir daha almayacağım.

Pantene Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan ve Saç Kremi; sanırım daha önce kullanmıştım bunlardan. Dökülmeye belirgin bir etkisi olduğunu sanmıyorum ama sevmiştim yine de.

Kiehls Nem Maskesi; yeni çıkan maskelerden denemek için tester almıştım, oldukça beğendim ama cildimde nem sorunu pek olmadığı için benim için öncelikli bir ürün değil.

Missha Perfect Cover BB Krem; bu kremi daha önce de kullanmıştım ama benlik olup olmadığına tam emin olamadım. Elimde devamı var, birkaç denemeden sonra fikrim netleşecek.

Eklips Konjac Sunger; denediğim ilk konjac süngeri oldu, bu miladını doldurunca başka markaları da deneyeceğim. Clarisonic zahmetli geldiği zamanlarda kullanıyorum, temizleme jelini köpürtmesi ve yumuşak bir tutumu olması hoşuma gidiyor. Sanki "duş jelini life döküp kullanmak varken, kim eline döküp vücuduna sürmeye çalışır ki" gibi bir hissiyat uyandırıyor bende. 


Colgate Optic White; içeriğinin zararlı olduğunu düşündüğümden uzun süre almayı reddetmiştim ama bir ara dayanamadım. Kullandığım ilk hafta hafif bir beyazlama gözlemledim gerçekten ama çok bariz belirgin bir etki değildi. Üst üste değil ama ara ara alıp kullanabilirim diye düşünüyorum.

Revlon Colorstay Fondöten; sevdiğim bir fondöten olmuştu, aslında başka şişeye boşalttığım için bu ambalajı bitenler torbasına koymuşum ama bu aralar günlük olarak hep bunu kullanıyorum o yüzden bitmek üzere gerçekten. 

7 yorum:

  1. Konjac sungerleri merak ediyorum, bir ara alip ben de deneyecegim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hosuma gitti ama yumusaklik ve urun kopurtme haricinde ek bir temizleme etkisi olmadi, belki markasi ile de alakalidir.

      Sil
  2. colgate bende içerik nedeniyle uza kaldım ama bu ürünü fena değildi.

    Gelsin yeniler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda 1 hafta 10 gunde etkisini gosterdi yarim ton gibi, ayda 1 hafta gibi kullanilabilir diye dusunuyorum simdi.

      Sil
  3. Yenilerini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara bir bitirme hizidir sorma. Bitenler torbasina 3-4 urun eklendi bile :)

      Sil
  4. Revlon Color Stay çok sevdiğim,inanılmaz bir hızla bitirdiğim ilk fondöten oldu.İndirimlerden birinde yedekledim ve ilk fırsatta cildime pek uymayan Photoready'nin ambalajına geçireceğim...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli