1 Eylül 2012

Tecrübe İle Sabit #15 BİTENLER

Ürün bitirmekten garip bir zevk almaya başladım :) Bi an önce bitirsem de, bloga yazılarını koysam, yerine yenilerini alsam diye düşünür oldum. 

Bir de kıyıda köşede kalan ürünleri de bitirmeye, onlar bitmeden yenilerini almamaya niyetleniyor insan. O açıdan da çok iyi oluyor. Son zamanlarda biten ürünlerim bunlar.


Saç ürünlerinden başlayalım;


Loreal Excellence; Loreal`in bu saç boyasını çok seviyorum/seviyordum! Genelde 6-7`li numaralarını kullanıyordum uzun zamandır. Daha önce de bir yerlerde yazmıştım, bir süre saçlarımı boyamak istemiyorum, kendi renginde kalsın istiyorum diye. Kendi rengime dönmek için bu rengi seçtim. Çok koyu geldi bana :( Her zaman saçlarımı yumuşacık yapan boya, bu sefer bir garip yaptı sanki anlamadım. Koyu renk saça da alışamadı gözüm bir türlü. Ben kahve/karamel tonlarının insanıymışım onu anladım. Bir süre daha alışmaya çalışacağım, olmadı yine boyamaya devam. 

Düz renk boya yaptırmak için kuaföre gitmiyorum çok uzun zamandır. Saçlarım çok uzuyor ve sadece dip boyası bile yaptırsam baya bir masraflı oluyor. Ucuz bir kuaföre gitmek yerine kendim boyamayı tercih ederim. Renk için ise şunu söyleyebilirim; kutuda doğal siyah gibi gözükse de, doğalından birazcık daha koyu oluyor.

Watsons Repearing wax; Bu ürünün görünüşüne aldanıp almıştım çok uzun zaman önce. Balı saç maskesi. Kıvamı macun gibi değişik bir ürün. Fiyatı 10 lira civarında. Saç maskesi olarak hiç bir etkini görmedim ben. Hatta uzunca süre kullanmadım, kenarda bekledi ama daha sonra saç kremi niyetine kullanıp bitirmeye karar verdim. Saç kremi olarak idare etti, en azından saçlarımın kolay taranmasını sağladı ama kıvamı çok koyu olduğundan saçtan çok zor temizleniyor. Sonunda bitti! dedirten ürünlerden. 

Yüz ürünleri;


Neutrogena pink grapefruit; Bu ürünü de bir hayli önce almıştım.Yarısını kullanıp kenara attıklarımdan. Kokusu çok hoş. Diğer Neutrogena ürünleri gibi, fiyatına göre iyi bence. Çok yüksek bir beklentiniz yoksa; günlük olarak kullanabileceğiniz, hoş kokulu bir peeling. Bunu erkek kardeşim bitirdi bu arada :) 

Bioderma Pore Refiner; Gözenek küçültücü krem hakkında daha ayrıntı bir tanıtım yazısı yazmıştım (sağ kenardaki arama kutucuğuna kremin ismini yazarak bulabilirsiniz) Bu ürünü seviyorum, kesinlikle favorilerim arasında. 15 ml`lik tester paketini 2 aydır falan kullanıyordum sanıyorum. Tester bitti, orjinal boyunu çoktan almıştım ben zaten. Düzenli şekilde kullanılınca etki ediyor. 

Kremler ve Parfüm;


Dottor Ciccarelli; gibi garip bir isme sahip olan topuk kremi Lila Kutudan çıkmıştı. Ben de çıplak ayakla yere basmayı (yaz-kış) seven bir insan olduğumdan, sürekli krem kullanmam gerekiyor. Bu krem de orta yoğunlukta, idare eder bir kremdi. Çok artı bir yanını göremedim. Tester paketi 1 hafta kadar kullandım.

Flormar Narlı Krem;  Bu kremden geçen kıştan kalanlardan. Hafif yoğunlukta bir krem, kokusuna bayılarak almıştım. Kesinlikle harika bir kokusu var. Nardan daha çok, çilek gibi kokuyor. Fakat alırken nasıl olduysa bakmamışım içeriğine. İçinde neredeyse 5 çeşit falan paraben vardı. İçinde daha var ama daha fazla kullanmak istemedim.

Avon Incandessence Parfüm; Çekmecenin kıyısında köşesinde kalan parfümlerden birisi. Bana göre ağır bir çiçek kokusu var. Sevmedim. Benim zevkim daha çok meyve kokularına göre. Bu parfümü de annem almıştı sanırım. İçinde 3-5 kullanımlık kalmıştı onu da markete pazara giderken sıktım. Neyse ki bitti... 

Bu sefer bitenlerde azıcık hile yaptım, kabul ediyorum :) Kardeşim kullandı, geçen kıştan kaldı falan derken çok fazla ürün kullanmamışım aslında ama şu sıralar sona yaklaşan çok ürünüm var. Bir sonraki "bitenler" için çok daha güzel ürünlerim var...

2 yorum:

  1. Watsons maskelerden memnunum ben sactan zor cikiyor ama yumusacik yapiyor sacimi

    YanıtlaSil
  2. tabi normalde her urun herkese ayni etki etmiyor ama ben bu urun icin bi kac yerde daha olumsuz yorum gormistum. bana da etki etmeyince direk eledigim urunlerden oldu. sana iyi gelmesine sevindim o zaman :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli