12 Kasım 2012

FONDOTEN: Clinique

Açıkçası Clinique cidden sevdiğim ve güvendiğim markalardan bir tanesi. Almaya başladığım günden beri bağımlısı olduğum ürünleri mevcut :) Elimde bir mineral pudra bir de Even Better fondöten var, en kısa zamanda ayrıntılı yorumlarını ve fotoğraflarını paylaşacağım fakat ben onları paylaşana kadar kampanya kaçmasın :)



18 Kasım`a kadar herhangi bir fondöten veya  pudra alışverişine seyahat boyu Chubby Stick ya da Airbrush kapatıcı hediye. (Airbrush`ı bilmiyorum ama Chubby`nin seyehat boyu oldukça büyük. Ben de var bir tane ve uzun zamandır kullanıyorum.)

Ne çeşit fondötenler var derseniz Clinique, ürünlerini şu şekilde tanıtıyor;

CLINIQUE FONDÖTENLERİYLE DAHA SAĞLIKLI BİR CİLT

Clinique cilt bakımında sahip olduğu bilgi birikimini ve teknolojiyi fondötenlerine de aktarıyor. Bu bir gerçek. Bu da demek oluyor ki, farklı cilt ihtiyaçlarına farklı ürün önerileri sunan Clinique, fondöten önerileriyle de cilt bakım serilerini tamamlayacak fondöten seçenekleri olan bir marka. Bütün Clinique fondötenleri cilt bakımınızı destekleyecek içeriklere sahiptir. Fondöten kullanımı hakkındaki yaygın inanışın aksine Clinique fondötenleri cildi korur ve canlandırır. Cildin muhteşem görünmesini sağlar. En önemlisi Clinique fondötenleri tedavi destekleyici içeriklere sahiptir.

Konu fondöten olduğunda Clinique farklı ciltlerin farklı ihtiyaçlarını karşılayacak formüllere sahip..

Karma ciltler için: Superbalanced Sıvı Fondöten
“Cildimin bazı bölgelerinde yağlanma hissediyorken, bazı bölgelerinde kuruluk hissediyorum” diyenler için Superbalanced Sıvı Fondöten; sahip olduğu akıllı teknoloji sayesinde ihtiyaç duyulan bölgelere nemlendirme sağlarken ihtiyaç duyulan bölgelerde yağlanmayı kontrol altına alır.
Kimler için uygundur: Karma cilt tipine sahip, orta düzeyde kapatıcılık isteyen ve doğal bir görünüm tercih eden kişiler. 13 farklı tona sahiptir.
İPUCU: Nemlendiricinizi cildinizin mevsimsel ihtiyaçlarına göre tercih etmek, cildin nem dengesinin korunmasını sağlar.
Tavsiye edilen azami perakende satış fiyatı: 83 TL. (30 ML)



Daha eşit bir cilt tonu için: Even Better Sıvı Fondöten SPF 15
“Koyu lekelerimden kurtulmak istiyorum” diyenler için Even Better Fondöten SPF 15, Even Better Clinical Koyu Leke Serumu’nun içeriğine sahiptir. Bu harika formül cildin daha aydınlık görünmesini ve cildin daha eşit tonda görünmesi için yapılanmasını sağlar ve gelecekte oluşacak hasarlara karşı cildi korur.
Kimler için uygundur: Karma cilt tipine sahip, orta düzeyde kapatıcılık isteyen ve doğal bir görünüm tercih eden kişiler. 12 farklı tona sahiptir. Even Better Sıvı Fondöten SPF 15 Clinique’in en çok satan fondötenidir.
İPUCU: Eşit bir cilt tonuna sahip olmak için günlük güneş koruması kullanmak çok önemlidir.  Even Better Cilt Tonu Eşitleyici Nemlendirici SPF 20 içermektedir.
 Tavsiye edilen azami perakende satış fiyatı: 86 TL. (30 ML)



Akne kontrolü sağlamak için: Anti-Blemish Sivilce Karşıtı Bakım Fondöteni
“Yüzümde her zaman bir sivilce vardır ya da çıkmak üzeredir” diyenler için Anti-Blemish Sivilce Karşıtı Bakım Fondöteni  doğal görünüm sağlayan formüle sahiptir. Kapatıcılık sağlarken cildi temiz tutar ve sivilce oluşumunu önler.
Kimler için uygundur: Tüm cilt tiplerine (çok kuru ciltler hariç) sahip, orta düzeyde kapatıcılık isteyen ve doğal bir görünüm tercih eden kişiler. 6 farklı tona sahiptir.
İPUCU: Akne ve sivilce eğilimli ciltler, cildi rahatlatmak için parfüm gibi cildi irrite edebilecek  içerikleri kullanmayı azaltmalıdır.
Tavsiye edilen azami perakende satış fiyatı: 83 TL. (30 ML)

Yağ kontrolü sağlamak için: Stay-Matte Yağsız Fondöten
“Gün içerisinde yağlanma ve parlama endişesi yaşıyorum” diyenler için Stay Matte Yağsız Fondöten yağlanmayı kontrol altına alır, parlamayı önler ve gün boyu makyajınız yeni yapılmış görüntüsünü korur.
Kimler için uygundur: Tüm cilt tiplerine (çok kuru ciltler hariç) sahip, hafif ve orta düzeyde kapatıcılık isteyen ve doğal bir görünüm tercih eden kişiler. 6 farklı tona sahiptir.
İPUCU: Eğer gün içerisinde uygulamayı tekrar etmek istiyorsanız, antibakteriyel fırçaları tercih edebilirsiniz.
Tavsiye edilen azami perakende satış fiyatı: 83 TL. (30 ML)

Çizgi ve kırışık görünümünü azaltmak için: Repairwear Laser Focus All-Smooth Yaşlanma Karşıtı Bakım Fondöteni SPF 15
“Çizgi ve kırışıklarımın varlığını unutmak isterdim” diyenler için Repairwear Laser Focus Kırışık ve UV Hasarı Giderici Serum’un içeriğindeki teknoloji bu fondötene aktarıldı. Böylece Repairwear Laser Focus All-Smooth Yaşlanma Karşıtı Bakım Fondöteni SPF 15  çizgi ve kırışık görünümünü anında azaltır, zaman içerisinde de oluşmalarını engelleyecek içeriklere sahiptir.
Kimler için uygundur: Kuru ve karma cilt tipine sahip, orta düzeyde kapatıcılık isteyen, doğal ve canlı bir görünüm tercih eden kişiler kişiler. 6 farklı tona sahiptir.
İPUCU: Yumuşak dokunuşlarla uygulayın. Bu formülün cildin her noktasına girip, kusurlarını ortaya çıkarmadığını bilmek gerçekten güzel.
Tavsiye edilen azami perakende satış fiyatı: 109 TL. (30 ML)



Kuru ciltler için: Moisture Surge Renkli Nemlendirici SPF 15
“Cildimin doğal mükemmelliğini korumasını istiyorum” diyenler için gerekli güneş korumasını sağlar, yağlandırmadan cildi nemlendirir ve cilde hafif renk verir.
Kimler için uygundur: Tüm cilt tiplerine sahip, doğal kapatıcılık isteyen, doğal bir görünüm tercih eden kişiler kişiler. 4 farklı tona sahiptir.
İPUCU: Cildinize fondöten uygulamadığınızda cildiniz dış etkenlere daha fazla maruz kalır. Cildinizin en mükemmel görünümünü korumak için SPF içeren ürünler kullanmayı günlük rutininiz haline getirin.
Tavsiye edilen azami perakende satış fiyatı: 83 TL. (30 ML)



4 yorum:

  1. Even Better sıvı fondöten gerçekten güzel,düzenli kullanınca cilt tonunu açıyor tavsiye edilir..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ediyoruuum :) değiştirmeen bunu kullanayım ben de bitene kadar o zaman

    YanıtlaSil
  3. canım çok güzel ve yararlı bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. saol tatlım ama bilgiler benden değil, clinique`den :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli