17 Eylül 2014

MAC x Marge Sİmpsons Allık

M.A.C. x The Simpsons koleksiyonu geçen hafta bize de geldi sonunda! Özellikle Simpsons delisi olmasan da genel anlamda her türlü çizgi karakterden hoşlanan bir insanım. Koleksiyonu dört gözle bekliyordum o yüzden. 

Satışa çıkacağını duyduğum gün siteyi 20 kere falan kontrol etmişimdir sanırım :) Sonuçta satışa çıktığı gibi aldım allığımı. Kolesiyonda 2 allık, 2 far paleti, 3 gloss, takma kirpik ve tırnak bandı mevcut, görmüşsünüzdür. Koleksiyonda allık haricindeki ürünler kullanışsız gibi genel olarak. Far paletlerinin fiyatlarını da çok yüksek buldum. Amerika fiyatı olan 44$`a karşılık 165TL gibi bir fiyat biçilmiş bizde. 

Onun dışında glosların kırmızılı rengi oldukça beğenilmiş. Allıkların performansı çok iyi bulunmamış yabancı bloglarda ama fiyatı normal allıklarına kıyasla yüksek olmadığı için, ambalajı için, koleksiyondan alınabilecek en mantıklı ürün olduğu için fazla düşünmeden aldım. 



Allıkların 2 rengi mevcuttu, pembe tonlu olan "Pink Sprinkles" ve benim tercih ettiğim mercan tonlarında olan "Sideshow You" 




Allık 7 gram ve 77TL Ambalaj tatlılığının yanında, standart MAC allık ambalajlarından daha sağlam ve kaliteli gibi geldi bana. İçinde de kocaman bir Marge baskısı var. Saçının olduğu büyük kısımdan kullanılırsa uzun zaman bozulmadan kalabilir baskı.


"Sideshow You" rengi MAC tarafından; açık şeftali, mercan olarak tanımlanmış. Pembeye de kaçan güzel bir mercan. Genellikle her cilt tonuna yakışacağı düşünülüyor. Ben de oldukça sevdim rengini.


Pigmentasyonunu da başarılı buldum, fotoğrafta gördüğünüz, tek hamlede verdiği renkler. Tamamen mat değil  ama mata yakın. Varla yok arası, zor seçilen çok minik ışıltılar içeriyor. 




Koleksiyonun allıkları online`da tükenmiş olarak gözüküyor, mağazalarda durum nedir bilemiyorum ama koleksiyona bir sempatiniz varsa bence kaçırılmayacak bir parça.

2 yorum:

  1. güle güle kullan..madem 25. yıla özel daha farklı şeyler bekliyordum ben..fiyat farkı da cabası zaten..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Mac dakka başı yeni koleksiyon çıkardığı için biraz öyle oluyor sanırım.

    Yine de ambalajlar hoş :) Bir süre sonra far paletlerinin fiyatı 99TL`ye düşer diye düşünüyorum. Ara ara ellerinde kalan koleksiyon ürünleri için de online`da indirim yapıyorlar.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli