1 Eylül 2014

Bioderma Photoderm Bronz Spray

Bioderma Photoderm Bronz Spray SPF 30


Eylül ayı gelmiş, benim bulunduğum yer çoktan sonbahar havasına teslim olmuş olsa da eminim canım Akdenizimde, Egemde hala güneş var. Kış gelmeden biraz daha bronzlaşmak için de hala vakit var.  

Geçen yıllarda her yerime deli gibi SPF50 kremler sürüp broznlaşmaktan kaçınmamın aksine, bu spreyi oldukça severek kullandım bu yaz. 


** Güneş ürünlerinde ürünün güvenirliğinden sonra en önemli nokta sprey şeklinde olması bence. Krem ürünler hadi bir derece ama yağ şeklindeki ürünler dökmeli ambalajlarda çok zor kullanılıyor. O yüzden sprey kapak büyük avantaj. 

** Bu ürünün dikkat çeken bir diğer özelliği ise vücuda, saçlara ve yüze aynı anda kullanılabiliyor olması!! Ben yağlı ve sorunlu bir cilde sahip olduğumdan dolayı yüzüme kullanmaya cesaret edemedim açıkçası. Saçım için de aklıma gelmedi itiraf etmem gerekirse, keşke deneseymişim.  


** Bioderma Photoderm Bronz Sprey, SPF 30 güneş koruması içeriyor. Ürünü sürüp saatlerce güneşlenmedim ama kısa süreli güneşlenmelerimde, tüm gün havuz deniz kenarında, Antalya güneşinde ortalıkta dolaşmalarımda her hangi bir yanık oluşmadı vücudumda. Güneş sonrası hassasiyet bile çok az oldu. Havuza, denize girip çıktıktan sonra yeniledim mutlaka. Sağladığı broznluk ise normal standartlardaydı.

** Ürünün kıvamı da hafif bir yağ şeklinde, yukarıda gördüğünüz fotoğraftaki ilk sıkılmış hali. Hafif bir ovalamayla aşağıdaki fotoğraftaki gibi emiliyor. Yani plajda yağlı güreşçi gibi dolaşmanıza gerek yok. 


** Parfüm, paraben ve alkol içermediği belirtilmiş. 

Özetle çok yüksek güneş korumalarına ihtiyaç duymayan ve aşırı bronzluk peşinde olmayanların seveceği bir ürün diye düşünüyorum. 

***Ürün Bioderma Türkiye tarafından denemem için gönderilmiştir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerli