2 Eylül 2014

Schwarzkopf // Got2b Kuru Şampuan

Schwarzkopf Got2b Kuru Şampuan 


Kuru şampuan olayına ilk başta hiç sıcak bakmamıştım, "git yıka, o ne öyle, iğrenç" bile dediğimi hatırlıyorum içimden :p ama 1-2 defa deneyince öyle olmadı tabi! 

Aslında eski bir lilakutu alışverişimde Tonny&Guy`ın kuru şampuanı hediye olarak gelmeseydi yine de özellikle alacağım bir şey değildi. Onu deneyip sevince, bazı zamanlar gerçekten kurtarıcı olduğunu fark edince, özellikle son kullandığım şampuan saçımı 1 günde yağlandırmaya başlayınca! yeniden almak istedim. 

Got2b markasının kuru şampuanının normal satış fiyatı 16-17 lira civarında. Ben bir Watsons kampanyası ile 4-5 liraya almıştım. (Hani şu kasada olan, şu kadarlık alışverişe şu kadar kampanyalarından) İyi ki de öyle yapmışım çünkü bu şampuanı başarılı bulmadım.


Şişe tasarımı oldukça hoşuma gitmişti, normal fiyatı da çok ucuz olmadığından, belli bir beklenti içinde almıştım ama hayal kırıklığına uğrattı.


25-30 cm mesafeden sıktığımda çok bariz bir beyaz tabaka bırakıyor. Daha sonra o tabakayı dağıtmakta da oldukça zorlanıyorum. Zaten uzun uzun uğraşmak istediğim bir işlem değil, hemen 1 dakikada pratik olsun diye yapmak istediğim bir işlem ama olmuyor! Zaten yağlı görünen ve sönük olan saça daha da fazla dokunmak mantıklı değil.

Biraz daha uzaktan sıktığımda, beyaz kalıntı daha az oluyor ama yakından sıktığımda bile çok beğenmediğim yağlı görünümü saklama etkisi daha da azalıyor. Beyaz tabaka oluşumunu göze alıp, yakından sıkıp, zar zor o tabakayı dağıttıktan sonra ki görünüm "eh işte" statüsünde benim için.


Daha önce Tonny&Guy`dan başka kuru şampuan denemediğim için sadece onunla kıyaslayabiliyorum. Bu kıyaslama da Tonny&Guy`ı daha başarılı buldum. Daha uygun fiyatlı kuru şampuanları denemedim, onlara göre durum nasıl bilemiyorum.

Bu markaya ait başka bir saç ürünü da almıştım, onun da hiç bir etkisini göremedim. Genel olarak mı ürünler başarısız, bana mı böyle denk geldi bilemiyorum. Siz denediniz mi?

4 yorum:

  1. Bunu denemedim, ama genel olarak got2b den alip denedigim ürünlerin hicbiri sacima iyi gelmemisti, bu yüzden artik almiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. ben hala kuru şampuanları sevmiyorum ve kullanmıyorum..sağlık problemi yoksa git yıkacılardanım :)

    YanıtlaSil
  3. viva Makyaj; demek ki marka başarılı değil genel olarak. Ben de almam artık

    Nİlgün; ben de aynen öyle düşünüyordum ama arada kullanıyorum artık. Özellikle son aldığım John Frieda şampuan daha çabuk yağlandırmaya başladı saçımı. Sadece 1 gün temiz görünüyor ama her gün saçımı yıkayıp fön çekemiyorum her zaman

    YanıtlaSil
  4. kabarma ve elektriklenmeyi önleyici ürünü vardı bende.Fena değildi sevmiştim gerçi çokta problemim yoktu o konuda saçtan saça da değişiklik gösterir tabii.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli