1 Mayıs 2013

RIMMEL // Apocalips Gloss, Kate Moss Ruj

Rimmel`in geçtiğimiz aylarda bizde de satışa çıkardığı Apocalips glosslar çok tutuldu bildiğiniz gibi. Ben de almıştım ama ancak yazmaya sıra gelmiş nedense... Sanırım doğru renk seçimleri yapamadığım için çok da heyecanla kullanmadığımdan, yazmaya da elim gitmemiş...


Apocalips`lerin renk yoğunluğu gerçekten güzel, diğer glosslardan çok daha canlı ve parlak duruyorlar. Dudağa sürünce renk yoğunlu kesinlikle azalmıyor. Hemen bu kadar popüler olmasına ve almayan kalmamasına şaşırmamak lazım.



Onların yanında bir Rimmel Kate Moss Long Lasting rujdan bahsetmek istiyorum. Bendeki 104 numara, ve "long lasting" kavramının hakkını veriyor gerçekten. Sürdükten sonra yaklaşık 4 saat kadar aynen kalıyor. Yeme içme olaylarından da etkilenmiyor pek fazla.


Sanırım tek eksisi kuru bir yapısı olması. Sürdükten sonra, dudağınızda ruj sürmüş gibi bir yumuşaklık hissetmiyorsunuz, boya sürmüşsünüz de kurumuş gibi bir his bırakıyor ama beni pek fazla rahatsız etmedi.


Apocalips nude eclipse, Apocalips Aurora ve Kate Moss Long Lastin 104 görünümleri de bu şekilde. Apocalipslerin renk yoğunlu çok fazla dediğim gibi, çok belirgin renklerde rujları kendisine yakıştıramayan birisi olarak aurora`yı kullanamadım maalesef. Nude eclipse ise fena durmuyor ama nude ruj da her gün kullanılmıyor. 

Satılan diğer renklerin de büyük çoğunluğu bu şekilde koyu renkler olduğundan bana fazla seçenek kalmadı ama hafif turuncumsu olan luna`yı ve gül kurusu tonlarında olan 1-2 rengi daha alabilirim bir ara.

Rimmel Apocalips ve Kate Moss rujları Watsons`larda 12,90TL`ye bulabiliyorsunuz bildiğiniz gibi...

3 yorum:

  1. Renkleri çok güzel seçimlerin güzel bence evdede olsa kullan boşuna gitmesin (:

    YanıtlaSil
  2. Kate Moss rujlarından birini aldım kokusundan çok rahatsız olduğum için kullanamadım. Aldığım gül rengiydi acaba sizin aldığınız rujda da koku sorunu yaşadınız mı?

    YanıtlaSil
  3. @kokoş: çekmecenin derinlerinde kaldı vallahi, aldığım günden beri kullanmamışım yeni fark ettim.

    @adsız: pembesi yok elimde nude renk olanı var. Ona baktım belli belirsiz bi kokusu var ama bana rahatsız edici gelmedi. Kokulara karşı hassasiyetiniz yüksekse belki rahatsız edebilir. Yada Mağazada tekrar bi bakın kokusuna olmazsa. Belki de sizin ürününüzde sorun vardır, geri verirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli