4 Mayıs 2013

VEET: Çift Taraflı Yüz Ağdası

Veet kısa süre önce çıkardı bu ürünü. Bir tarafında sir, bir tarafında da krem olan yüz ağdası. Rafta görür görmez ilgimi çekmişti. 

Normal yüz ağda bantlarının boyutu bana büyük geliyor, canım ne kadar tatlıysa artık bütün bir bandı tek seferde çekemiyorum. Düz bir bandı kullanmak yerine, kuaförlerin yaptığı gibi siri yüz şekli boyunca sürmek daha iyi oluyor.


Kutunun içinden bu 3 parça çıktı. Sir ve krem içeren tüp, ağda bandı, ve ne işe yaradığını anlayamadığım çubuk. Kullanmadan önce pembe tarafını, kaynar suyun içinde 1dk kadar bekletip yumuşatmak gerekiyor. 


Daha sonra da istediğiniz bölgeye sürüp, ağda bandı ile bu ulvi görevi tamamlıyorsunuz. Üzerine de beyaz tüpteki kremini sürüyorsunuz. Fikir güzel ama uygulamada sınıfta kaldı çünkü çok az tüy alıyor. Gereğinden yumuşak mı yapmışlar bilmiyorum, 3 farklı sefer denedim ama kayda değer bir sonuç alamadım maalesef.

Görür görmez merak edip, indirimsiz fiyata almıştım. 25TL idi fiyatı. Bu aralar 18TL`ye düştüğünü gördüm bir kaç kozmetik markette. İşe yarasaydı bir kaç ay kullanabileceğim pratik bir ürün olacaktı ama verdiğim paraya acıdığım ürünlerden oldu maalesef. Benim becerememiş olma ihtimalim de var tabii. Sizlerden deneyenler var mı, memnun kaldınız mı merak ediyorum ??

10 yorum:

  1. ben veet in hiçbir ürnünden memnun kalmadım o ağda bantları yok 4 haftaya kadar tüy çıkmıyormuş falan filan hikaye hem daha çok çıkartıyor hemde hemen hemen jilet gibi bence ..

    YanıtlaSil
  2. Ben diger urunlerinden memnunum aslinda ama bunu begenmedim

    YanıtlaSil
  3. memnunsan ne güzel bende memnun olmak isterdim..

    YanıtlaSil
  4. veet ve sesu beni hayal kırıklıgına ugratıyor
    bugun baktım ben de buna iyi ki almamışım
    bim de epi ağda bantları var sirli inanılmaz kaliteli bir ürün yüz kol bacak komple heryere kullanılıyor fiyatı da çok uygun

    YanıtlaSil
  5. pembe olan kısım glossa benziyor

    YanıtlaSil
  6. Bende cosmetica katologunda gorup merak etmistim ama cok gerekli degil belli ki.
    Bloguma gelirsen sevinirim http://balbocegiilekozmetik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. @kozmetik deneyimleri: ben de denemiştim onları bi kere ama beğenip beğenmediğimi hatırlamıyorum. Bi kere daha deneyebilirm

    @bir makyaj blogu yazarı işte: :)) yapış yapış bi gloss olabilir

    @Balbocegi İle Kozmetik: ben de gördüm, 5 tl`ye alacaksan denenebilir ama

    YanıtlaSil
  8. İlginçmiş ilk defa görüyorum bir okadarda tehlikeli gibi geldi bana :/

    YanıtlaSil
  9. bimden çekinerek aldığım ürün 2 yıldır bağımlılık yaptı resmen. bimdeki sir ağda bandını tek geçerim. ayrıca gereksiz pahalı değil

    YanıtlaSil
  10. bim epi bandını kullanıyorum ve çok memnunum:)) fiyatı:6, 90 çok uygun

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli