3 Kasım 2013

Alışveriş // Son Zamanlarda Alıp Memnun Kaldıklarım

Son zamanlarda aldıklarımı daha doğrusu aldığıma çok memnun olduklarımı toparladım. Hepsi ile ilgili ayrıntılı yazı gelecek daha sonra.

Avon

Bu alışveriş değil aslında, geçen ay Avon`un "internetten formu dolduran herkese hediye" diye tanıtımını yaptığı meşhur maskara. Ben de o formu doldurmuştum ve bir süre sonra elime geçti maskara. Bu ürünün ayrıntılı yazısını yazmayabilirim belki, çünkü çok yazıldı. Etkisini fena bulmadım, hatta başarılı. Kullanımı çok pratik gelmedi ama eğlenceli. Değişik bir şey denemek hoşuma gitti.

MAC Online

Hediye bakmak için dolaştığım Mac Online sayfasında bunlar kanıma girdiler. Sonuçta hediye almaktan vazgeçip, bunları kendime aldım :) Something Special krem allık ve Soft Sell Pro Longwear ruj. İkisinden de çok memnun kaldım. Özellikle rujun rengi tam aradığım gibi bir renkmiş. Bu hafta içinde rujun yazısı blogda olacak. 

Lakin Mac Online`dan bir önceki alışverişimde "marjoontheblog" kampanyasından (100TL üzeri alışverişlere Naughty Too Black Maskara hediyeydi) beklediğim maskara tam da anlayamadığım sebeplerden elime bir türlü ulaşamadı. Artık ümitli de değilim. Bu alışverişim de, bana gönderilmek üzere teslim edildiği Yurtiçi Kargo şubesinde 3 gün boyunca bekledikten sonra gönderildi. MAC Online da "kargo ile görüşmemin daha doğru olacağını" söyledi, sonra tüm gün kargoya ulaşamadım, sinir oldum vs vs. Evren Mac`den uzak durmam için elinden geleni yapıyor. Bu bana bir işaret olmalı :)

Momiji/Morhipo 

Ve bir buhran anında alınan ama alındığına hiç de pişman olunmayan bir şey daha :) Bu bebekleri sürekli görüp "yok ya ben almam, vermem o kadar para" diyordum ama Morhipo indirim çekimi bahane ederek açılışı yaptım. Şimdi gerisinin gelmesinden kaygılıyım...

Shiseido/YKM 

Geçen hafta 1 gün, YKM`de 2.ye %50 indirimi vardı. Bloglarda çok beğenildiğini bildiğim Shiseido fondöten fırçasına (99TL) bir bakacaktım sadece. 2. ürün olarak fondöten baktım ama çok emin olamayınca, makyaj bazında (105TL) karar kıldım. Fırçayı hemen kullanmaya başladım ve bayıldım. Bazı da aynı şekilde oldukça beğendim. Geçenlerde aldığım Clinique`in bazından ve Benefit Porefessional`dan daha çok sevdim sanırım. İndirimle tanesi 75tl gibi oldu. Ibuki nemlendirici testerını da hediye verdiler ama çok kullanışsız bir ambalajda, nasıl kullanabileceğimi bilmiyorum.


Şimdilik bu kadar. Bu ara her canım sıkıldığında kozmetik alışverişine vuruyorum kendimi ya hayırlısı bakalım...

9 yorum:

  1. avon mascarayı çok beğendim çok güzel etkisi var.. momji olayına ise hiç girmiyorum hakikaten devamı gelir yani :-)) shiseio fırçaya da bayıldım tabi güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Momıji bebeklere bende bayılıyorum ama gerçekten pahalılar :/
    Aldıklarını güle güle kullan canım.Hepsi çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  3. Tesekkurler :) Ben de fircaya o kadar bayildim ki, kirlenmesin diye kullanmiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. @makyaj kelebegi: evet ben de gereksiz pahali buluyorum ama arada iste hediye ceki vs. denk gelirse, ya da bana hediye gelirse hayir demeyiz tabii :)

    YanıtlaSil
  5. Momijileri ben de almamak için direniyorum ama yok biliyorum gerisi gelir. En iyisi hiç bulaşmamak:) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  6. yaa ama cidden çok tatlı bişey ki :))

    YanıtlaSil
  7. benim Avon'da oldukça geç ulaştı elime..M.A.C. Soft Sell sürekli elimin gittiği renklerden..çok seviyorum..MOMJi'ler çoook tatlı!

    YanıtlaSil
  8. Soft Sell'i begendim. Ne iddiali ne iddiasiz bi renk, bence alin :)

    YanıtlaSil
  9. bu bebekleri bende beğeniyorum ama türkiyede nerede bulabilirim?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli