4 Ocak 2014

Alışveriş // Yves Rocher

Yves Rocher internet alışverişim bu gün elime ulaştı. Yves Rocher`da da gayet güzel indirimler olunca vakit kaybetmeden yazmak istedim.


Ben bildiğim sevdiğim hatta müdavimi olduğum ürünleri aldım yine


Yves Rocher lavantalı ayak peelingi; uzun zamandır en beğendiğim ürünlerden. Detaylı yazısı blogda mevcuttu, buradan bakabilirsiniz.

Vanilla Collector duş jeli; bu seri yeni çıkmış, aynı formda vanilyalı duş jelini zaten severek kullanıyordum, yeni çıkan seriyi de denemek istedim. İçinde yoğun ışıltıları varmış sürpriz oldu bana :) Işıltıyı yüzümde sevmiyorum ama duş jelinde zarar gelmez sanırım.


Anti-Chute saç dökülmesina karşı şampuan; bu da hemen hemen her bitenler postumda olan, her zaman kullandığım şampuan. Bende gayet etkili ve saç dökülmemi gözle görülür şekilde azaltıyor. 

Anti-Chute serum; dökümeyi engellemenin dışında, yeni saç oluşumunu da desteklediği iddia ediliyor. Bunu ilk deha deneyeceğiz ama şampuana bakarak, serumun da güzel olacağını tahmin ediyorum. Kendime değil sevgiliye alındı bu arada :) 


Vanilla Noire EDP; Bu 30ml`lik parfüm, minik tester ve ilk fotoğrafta görünen beyaz-pembe poşet hediyeydi. Parfümü mağazada deneyip beğenmiştim. Şişesi de oldukça hoşuma gitti. İlerleyen günlerde, kullandıkça daha ayrıntılı yazılarını yazarım.  


Ürünlerin fiyatlarını yazmadım çünkü ben alışveriş yaptığımda indirim başlamamıştı, ertesi günü başladı. Azıcık sinir oldum tabii ama benim de hediye kodum vardı ve parfüm hediyesini o şekilde aldım. Yves Rocher ara ara bu şekilde kodlar gönderiyor, bir önceki alışverişimde de tam boy 1 ruj hediye almıştım.

Şu an fiyatları benim aldığıma göre daha uygun, yvesrocher.com.tr`den kontrol edebilirsiniz. Özellikle şampuanı ve ayak peelingini denemenizi tavsiye ediyorum.



10 yorum:

  1. Güle güle kullan gerçekten güzel ürünleri seçmişsin :)

    YanıtlaSil
  2. Ceyda; Yves`in bazı ürünlerini cidden çok seviyorum ama bazıları da büyük hayal kırıklığı oluyor. O yüzden riske atmıyorum artık. Bildiğim ürünleri alıyorum sadece, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Guzel gunlerde kullan. Parfum kampanyasini ben kacirdi galiba ya :((

    YanıtlaSil
  4. Hala indirimler var sanırım, bakacağım bende şimdi :) güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  5. Balböceği; teşekkür ederim. benim mailime bir kod gelmişti ben de son gününde kullandım sanırım.

    Selenay; evet evet %50`ye varan indirim birkaç gün önce başladı zaten. Devam eder bi süre daha

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan canım,aşırı saç dökülme sorunu olmayanda alırsa uyarmıki şampuan için,birde fiyatı ne kadar onun ?

    YanıtlaSil
  7. şampuan benim de vazgeçilmezim serumu da bir kür kullandım işe yaradığını düşünüyorum sen de güle ggüle kullan :) yves rocher makyaj ürünleri hakkında ne düşünüyorsun özellikle fırçaları hakkında bu indirim döneminde almayı düşünüyorum ama karasız kaldım :)

    YanıtlaSil
  8. Madame Kokoş; saç dökülmesi az da olsa, azaltır, etkili olur sanıyorum ama çok güzel köpüren, saçları yumuşacık yapan bir şampuan değil. Ben klasik bir şampuanın üzerine 2. olarak kullanıyorum. Şu an inidrimli fiyatı 17 olmuş sanırım.

    Müge; serumdan ben de ümitliyim. Makyaj ürünlerini orta karar buluyorum ben. Fırçalarının büyük çoğunluğu keçi kılı, mağazada baktığımda çok biçimsiz ve sert geldiler bana. Sentetik olan fondöten fırçasını aldım. Çok ucuz bişey almayayım, fazla da para vermeyeyim mantığıyla ama o da iz yapıyor diye kenarda kaldı. Öyle yani bende durum :)

    YanıtlaSil
  9. İyi günlerde kullanın. Ben de hafta sonunda Yves Rocher a alışverişe gittim. Fakat bazı ürünleri için cildime uyup uymayacağına bakmak için sample ürün istedim vermediler. Ellerine o ürünün sample nı vermediklerini söylediler. nedense pek inanmadım....

    YanıtlaSil
  10. Nilüfer; ben şimdiye kadar hiç istemedim, kendiliklerinden verdikleri de hiç olmadı. Yves de tester konusunda cömert olmayan markalardan sanıyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli