15 Ocak 2014

Bitenler

Bu sefer bir sürü güzel ve de bi dünya para olan ürünüm aynı anda bitti :( İlk defa bir bitenler postunda üzgünüm! Bitenleri kesinlikle yenisi alınacaklar, arada kalanlar ve bir daha alınmayacaklar olarak 3 gryba ayırdım.


En kısa zamanda yenisi alınacaklar:

Estte Lauder Doble Wear: genel kabul görmüş, oldukça iyi fondötenlerden birisi. Kısaca mat, kapatıcı ve kalınlık yapmıyor diyebilirim ama günlük kullanım için biraz fazla sanki. 

Clinique Even Better Leke Serumu: Kırmızı sivilce lekelerimi gözle görülür ölçüde azalttı bu serum. Bitmesine yakın etkisi azaldı sanki ama biraz ara verdikten sonra 1 tüp daha kullanmayı düşünüyorum. Güzel bir kampanya denk geldiğinde alınacaklar listemde.

Clinique 7 Day Scrub Cream: Kremsi yapıda küçük, sık tanecikli peeling. Kesinlikle en sevdiklerimden. 

Bioderma Sensibio H2O: Demirbaş ürünlerden. Göz makyajı için değil ten makyajı için kullanıyorum ama kullandıktan sonra yüzümü yıkıyorum mutlaka. Tonik gibi kullanılmasını da biraz manasız buluyorum bu arada!

Bee Beauty Vanilla&Cheesecake Peeling: Kokusuna ölüyorum, bitiyorum bu ürünün. Yağlı yapısı bile hoşuma gidiyor :) Yalnız son zamanlarda ne zaman baksam bulamıyorum. İlk gördüğümde birkaç kutu alacağım sanırım.

Güzel ama yeri doldurulabilirler

Clinique DDMG nemlendirici:  Clinique`in yağlı ciltler için önerdiği nemlendirici. Hafif, 1 dakikada emilen bir ürün. Yazın seviyordum ama kışın yetersiz gelmeye başladı.

Clinique Mousture Surge: Neme susamış ciltler için nemlendirici. Benim yağlı cildime kışın iyi geldi ama normal he de kuru ciltlere yeterli geleceğini sanmıyorum. İki nemlendirici de alternatifi bulunabilir ürünler.

Mac Black Extreem Maskara: Sabahları maskarayı kat kat sürecek vaktim olmadığından, birçoğu iyi sonuç vermiyor bende. Çünkü biraz daha aheste ve kat kat uygulamak gerekiyor. Bu maskara hiç fena değil 2 katta ama çok çabuk kurudu. Clinique`ler gibi bunun da daha uygun fiyatlıları bulunur mutlaka.

Almayı düşünmediklerim

Calvin Klein One Shock: 1-2 sefer koklayıp çok sevdiğim bir kokuydu hala da bayılıyorum gerçi. Çok beğenince sevdiceğim bir gece almıştı bana :) Şekerli, meyveli ve nispeten hafif bir koku lakin kalıcılık yok gibi bir şey. Şişeyi üstünüze boşaltın, 10dk sonra sarılıp öptüğünüz birisi kokuyu kesinlikle hissetmiyor. Bir de erkek arkadaşıma da for him versiyonunu almıştık takım kullanalım diye :p Erkek versiyonu da kalıcılktan bir haberdi! Bir de ambalajının bir kapağı bile olmaması sinir bozucuydu.

Garnier Moisture Match:  Beğendiğime dair bir şey hatırlamıyorum. Demek ki tam boyu alınmayacak benim için.

Doa Shea Butter:  Kullanıp kullanıp bir etkisini görmediğim ürünlerden birisiydi bu da. Pek ilgi duyduğum bir marka da değil nedense.

3 yorum:

  1. Vücut peelingi kullanmayı seviyorsan eğer isananın vücut peelinginide öneririm gerçekten çok hoş :)

    YanıtlaSil
  2. Estee LAUDER bendede var harikaa bişi bayılıyorum bu arada canım boğuma izleyici olursan çok mutlu olurum izleyicinim sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ece; evet düzenli kullanıyorum, denk geldiğinde bakayım teşekkürler

    Kozmetik Sihri;ben de yenisini almayı düşünüyorum en kısa zamanda!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli