24 Ocak 2014

Badger Balm

Daha önce bildiğim ya da duyduğum bir marka olmamasına rağmen, ambalaj şirinliğine kapılıp almadan edemediğim ürünlerden. feelunique.com`da sepeti 20$`a (ücretsiz kargo için) tamamlamaya çalışırken denk geldiğim minikler. 


Almadan önce kısa bir araştırma yaptım ve genelde sevilen ürünler olduğunu gördüm. Bir de üzerlerinde organik sertifikaları var. Bu kısım da oldukça cezbedici geliyor bana! Farklı renklerde, farklı bitki içerikleri ile çeşit çeşit balmlar vardı. Fiyatları 5-11$ arasında değişiyordu. Ben indirimde olan bu ikisini tercih ettim.

Badger Baby Balm

İçeriğinde sarı papatya ve ne işe yaradığını bilmediğim aynısafa çiçeği [tam bu aşamada üşenmeyip google`dan bakmaya karar verdim ve antibakteriyel, antioksidan, sakinleştirici etkisi olduğunu öğrendim] içeriyor. Kıvamlı koyu bir balm. Kokusu ne hoş ne de rahatsız edici. Organik bitkisel ürünlerdeki gibi tipik bir kokusu var. 


Badger Sleep Balm


Bu balmda ise rahatlatıcı, uyku getirici özelliklerinden dolayı lavanta ve bergamot esansları kullanılmış. Kokusu baby balm`a göre daha hoş.


Çabucak uyumama ya da rahatlamama bir etkileri oldu mu tabii ki hayır. Zaten bendeki stres lavanta tarlasına düşsem bile azalmayabilir : / 

Belirgin bir etkisini görmesem de, bitkilerin olumlu etkilerine ve organik sertifikasına inanarak mutlu mesut kullanıyorum. Başıma yada şakaklarıma masaj için ideal oluyor. Onun dışında vücut balmı olarak da kullanılabilir. Dirsekleri, kütikülleri yumuşatmak için de kullanılabilir.  Ambalajı 25 gramlık ama kıvamlı olduğu için çok hızlı tükeneceğini sanmıyorum. Bittikten sonra kutularına mıknatıs yapıştırıp magnet yapmayı düşünüyorum. 

Bu tarz sevimli, masum içerikli ve işlevsel ürünleri kullanmak beni mutlu ediyor. 


3 yorum:

  1. Daha çok şeker kutusu olurmuş bunlardan :)
    www.intrustweeat.com

    YanıtlaSil
  2. Moda blogları yarışmasındasınız sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Benden de sevgiler lakin moda blogu degil kozmetik blogu yaziyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli