13 Eylül 2013

BENEFIT // Boi-ing Concealer

Benefit ürünlerine her zaman sıcak bakmışımdır :) Boi-ing concealer`da aldığıma pişman etmeyen ürünlerden bir tanesi oldu.

    Benefit Boi-ing Concealer 01, 3g, 70TL

Katı kapatıcılara biraz ön yargıyla yaklaşıyorum, yaymasının zor olduğunu ya da ağırlık yapabileceğini düşünüyorum ama bu ürünü oldukça başarılı buldum.


Elinizi sürdüğünüz anda yumuşayan ve kremsi yapıya dönüşen bir ürün. Uygulamakta zorluk çekmedim. Sıvı ürünlere göre bir parça daha zor oldu yayması ama daha önce denediğim katı formdaki concealerlara göre daha kolay. 


Bendeki 01 numara, en açık rengi. Alırken 01 ve 02 arasında kararsız kalmıştım, 01`in testerı olmadığından denemeden aldım. Sanki 02 alsam da olabilirmiş diye düşündüm sonradan.

Kapatıcılığını da gayet başarılı buldum ve bariz bir ağırlık da yapmadı. Elimle ve fırça ile uygulamayı denedim, ikisi de başarılı sonuç veriyor ama ben elle sürmeyi tercih ediyorum genelde. 

Alırken beğendiğim bir diğer özelliği de, anti-bakteriyel olmasıydı. Ürün miktarı oldukça yeterli olduğundan, yüzüm için kapatıcı olarak da kullanmayı düşünüyorum. Kızarıklık ve sivilceler üzerine kullanırken anti bakteriyel olması işime gelecek diye düşündüm ama tabi temiz bir fırça ile kullanıp, her seferinde o fırçayı temizlemek gerek.


2 hafta önce Sephora indiriminde denk gelip, %30 indirimle almıştım bu ürünü, indirim hala devam ediyor mu bilemiyorum ama aldığıma çok memnun olduğum bir ürün oldu. Benefit`in renkli ambalajlarına bayılıyorum, içinden çıkan ürünlerde iyi performans verince, hele bir de indirimden alınmışsa tadından yenmez oluyor :) 






6 yorum:

  1. indirimden alınan ürünün yeri hepp bi ayrı oluyor güle güle kullan canımm :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de son birkaç aydır bu kapatıcıdan kullanıyorum ve çok memnunum. Tabi ki bir iki göz kırpıştırma ile çizgilere birikiyor ama kapatıcılığı çok güzel, pudra ile de güzelce sabitlenip uzun süre kalıyor. Güzel bir ürün :)

    YanıtlaSil
  3. @eda Özer: Kesinlikle :) indirimde alınmışsa ayrı bir mutluluk veriyor bana.

    @Bengisu: Ben o konuyu atlamışım, ben de çizgilere dolma yapmıyor, birkaç yazı önce birkaç tane concealer`ı karşılaştırıken yazmıştım orada da, Mac çizgilerime doluyor ama bu dolmadı :)

    YanıtlaSil
  4. Benefit ürünlerini çok seviyorum ancak normal fiyatları çok yüksek buluyorum ve ancak indirimde denk gelirsem alıyorum..bu kapatıcıyı da en kısa sürede denemek istiyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Bu üründen bende almak istiyorum ama nasıl temin ederim bilemedim .Küçük bir şehirde yaşıyorum.Netten satışı yok bildiğim kadarıyla değil mi?

    YanıtlaSil
  6. @Merve Çelik: Hayır maalesef yok, sadece Sephora`larda satılıyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli