26 Eylül 2013

CLINIQUE // Fresh Bloom Allık

Genelde her zaman yüklü bir kozmetik stoğum olduğundan, indirimler ve kampanyalar haricinde makyaj ürünü aldığım çok nadir oluyor. Bu allık da %50 indirimde yakaladıklarımdan.

Clinique Fresh Bloom Allover Colour Allık, 99TL, 9g


Fotoğraflarını çekmeden önce dayanamayıp kullandığım için, şeklinde ufak bozulmalar görüyorsunuz. Bir sürü allığım olmasına rağmen, şöyle çok içime sinerek kullandığım bir allığım yoktu. Hem şekline, şemaline, hem rengine hem de yarıya inen fiyatına kapılarak aldığım bir ürün oldu. 


Kare bir muhafazanın içinde aynalı bir allık, rengini çok beğendim, sürdükten sonra da oldukça güzel duruyor. Benim için her güne kullanılabilecek hoş ve abartısız bir renk. 


Fırça ile alırken biraz tozutma yapıyor ama pigmentasyonunda sorun yok. Bir allık için gayet yeterli derecede renk veriyor. The Balm`ın Instainleri gibi aşırı değil, Mac Riri`nin bronzer/allık karışımdaki allık gibi zorlayıcı değil. Kalıcılığı ise ortanın biraz daha üzerinde. 


Yukarıda da değim gibi yarı fiyatına yani 50TL`ye aldım Clinique Beyoğlu mağazasından (yaklaşık 2 hafta önce) Clinique için %50 indirime girmiş ürünleri Ykm mağazalarında da sıklıkla görüyorum. Gerçi çok az miktarda ürün oluyor ama bazen aralarından böyle çok güzel ve kullanışlı ürünler de çıkabiliyor, o yüzden göz atmakta fayda var.


Allığın içeriği de bu şekildeymiş, talc beni hayal kırıklığına uğrattı maalesef ama aldıktan sonra fark ettim, yapacak bir şey yok. 

Bu arada Clinique online`dan 100TL ve üzeri alışverişlerinize Chubby Stick seyahat boy ruj (orjinalinin yarısı kadar) hediyesi için son 4 gün olduğunu da hatırlatmak isterim. Bu hediye için sitede modamasallari kodunu kullanmanız yeterli. 

Ayrıca şu günlerde bloglarda sıkça görmeye başlayacağınız yeni DDML+ nemlendiricinin de 30`ar ml`lik yüz temizleme jeli ve tonik hediyesi olduğunu da unutmayın. Bu kampanya için de son 4 gün. (Her iki kampanyadan da aynı anda faydalanabilirsiniz :)

Edit: Biraz önce duyduğum bir kampanyayı daha paylaşmak istiyorum, Clinique Online`dan herhangi bir güneş ürünü alımına plaj havlusu da hediyeymiş :) Kış geldi, güneş kremini napalım derseniz haklısınız tabii ama yüz için olan oil free 40 spf renkli güneş kremini (supercity block) tavsiye ederim. Bu durumda bol hediyeli bir alışveriş imkanı sizi bekliyor haberiniz olsun, insan sonradan kaçırdığını öğrenince sinir oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerli