6 Eylül 2013

♥ CLINIQUE ONLINE`DAN CHUBBY HEDİYE ♥

Yazılarımı takip ediyorsanız Clinique`e hafiften bir takıntım olduğunu biliyorsunuzdur :p Şimdi Clinique`le ortak bir kampanya yaptığımız söylemekten mutluluk duyuyorum :) 

Clinique Online`dan yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde "modamasallari" kodunu kullanarak, seyahat boy Chubby Stick Mega Melon`u hediye olarak alabilirsiniz. 



"Neler alınabilir, madem bu kadar kullandın neleri tavsiye edersin ?" derseniz;
Bugüne kadar kullandığım Clinique ürünlerinin neredeyse tümünden çok memnun kaldığımı ve beklentimin üzerinde performans verdiklerini (özellikle makyaj grubu) gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Bir de tüm samimiyetimle ifade etmek isterim ki, bloglarda düzenlenen bu tarz kampanyaları, ya da hediye olarak gelen ürünlerin, markaların övülmesini samimi bulmayanlarınız olabilir. Bu aşamada kullandığım Clinique ürünlerinin %90`nını kendim aldığımı söyleyebilirim :) 


Belki size fikir verir diye favori ürünlerimi de sıralıyorum;

*Anti-Blemish Serisi, ciddi anlamda sevdiğim bir seri.
*Even Better Koyu Leke Serumu, sivilce lekelerim için kullanıp, gözle görülür etkisini hissettiğim bür ürün, yazısı burada vardı.
*CC krem; yine çoğu kişinin çok beğendiği, benim de kapatıcılığını pek sevdiğim bir krem, yazısı burada vardı.
*Clarifying Pudra, kapatıcılığı yüksek olmasına rağmen ağır durmayan bir pudra. Ben özellikle bb kremlerin üzerine uygulamak için kullanıyorum, yazısı burada 
*Tüm chubby stick ailesine de bayılıyorum. 
*DMML nemlendiriclerini de başarılı buluyorum, bir de şu an halihazırda devam eden DDML + kampanyası da var. Alacaklarınızın için de yeni çıkan  DDML + nemlendirici de olursa, sepetinize 30ml`lik yüz yıkama jeli ve 30ml`lik tonik de otomatik olarak ekleniyor. 


Bence DMML + kesin olsun sepette ki onun yüz yıkama jeli ve tonik hediyelerini de alın, alışverişiniz 100TL`yi bulduğunda, benim "modamasallari" kodumla chubby`nizi alın, bir de alışveriş sonunda 2 adet testerınız seçin, mis gibi :) Kargo zaten ücretsiz ve kısa sürede (bazen 1 bazen 2 gün) Yurtiçi kargo ile geliyor.

DMML + kampanyası ve "modamasallari" kodu 30 Eylül`e kadar geçerli olacak.

Ürünler ya da alışveriş hakkında sormak istedikleriniz olursa memnuniyetle cevaplayabilirim. 

8 yorum:

  1. Clinique benim de bayilarak kullandigim bir marka. Bu DDML karma cilt icin hangisi uygun olur bilemedim ben. Kuru ve cok yagli icin uygun gibi geldi bana. Chubby stickler koleksiyon yapilmasi gereken urunler bence. Hangisini secsem digerinde aklim kaliyor:)) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Bu fırsatı değerlendirmek lazım;)

    YanıtlaSil
  3. @Tuba Ulaştıran: Sitede yağlı ciltler için DDMG/DDM gel öneriliyor, Kuru ciltler için de DDML öneriliyor. Hangisine daha yakın hissediyorsan onu seçebilirsin bence.

    @Zuhal Gündoğdu: :))

    YanıtlaSil
  4. Biliyorum, tam olarak ikisi de değil işte:) Kampanya cezbettiği için denemek istemiştim ama emin olmadığım için rafa kaldırıcam gibi:)

    YanıtlaSil
  5. @Tuba Ulaştıran: Karma cilt zor gerçekten :) Önümüzün kış olduğunu düşünerek, DMML`i de düşünebilirsin. Ben yağlı ciltte bile kullanıyorum, ağır gelmiyor. Karma cilde de ağır geleceğini sanmam. Ya da bi ara denersin bi stantta, denedikten sonra daha net olur fikrin

    YanıtlaSil
  6. cumartesi gecesi google sayesinde kendimi burada buldum ve sepetime chubby de eklenmiş oldu ^.^
    uzunca bir süredir kesinlikle bloglara güvenmiyordum ve okumuyordum (gizli sponsorlar, reklamlar vs abartılması) ama sizi sık kullanılanlara ekledim. mutlu günler.

    YanıtlaSil
  7. Uzunca bir süredir yurtdışı bloglarını dahi takip etmiyordum. birkaç gün önce, clinique alışverişim sırasında google yaptı yapacağını ve kendimi burada buldum. sayenizde chubby sepetime eklendi, çok da iyi oldu ^.^

    bazı bloggerların sponsorlar, reklamlar derken işin vıcığını çıkarmaları ve para ihtiyacından ötürü eleştirmeden uzak yorumları okuyucuları kaçırıyor.

    tarzınızı kendime yakın, tavrınızı da farklı buldum. bloglardan uzak durma yeminimden dönüp, sayfanızı sık kullanılanlarımaa ekledim :) mutlu günler!

    YanıtlaSil
  8. @woebegone: ne güzel bir yorum bu çook teşekkürler, çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli