3 Eylül 2013

Real Techniques // Limited Edition Duo Fiber

Yine ilk gördüğüm günden beri gözüme kestirdiğim ürünlerden birisi :)

Real Techniques Duo fiber Fırça Seti

RT fırçalar malum çok beğeniliyor, fiyatları da (kargo ödememize rağmen) çok uçuk değil. Ben tüm fırçalarını alabilmiş değilim henüz ama bu limited edition duo fiber fırçaları çok istiyordum. 1-2 ay önce cloud10 alışverişi ile almış bulundum.



Set 3 fırçadan oluşuyor; yüz fırçası, kontür fırçası ve göz fırçası. Diğer RT fırçalarının kalitesini ve yumuşaklığını biliyorsanız, bunlarda onlarla yakın standartlarda fırçalar. Sadece kılların yatay şekillendirilmesi dolayısı ile onlardan daha az kıla sahipler. 


Yani bu büyük yüz fırçası, face expert ya da allık fırçası kadar dolgun bir fırça değil. Yüz fırçasını pudra ve allık için denedim. İkisinde de güzel sonuç veriyor. Şu aralar sadece allık için kullanıyorum. RT`nin allık fırçası bana büyük geliyordu, bu fırça boyut olarak daha küçük olduğu için severek kullanıyorum.

Fondöten sürülebilir mi, nasıl sonuç verir merak ediyordum ama allık için kullanmayı çok sevdiğimden, fondötenle kirletmek istemedim. İllaki kılların arasında fondöten kalıntıları kalıyor ve kolay temizlenmiyor, fırçayı ağırlaştırmak istemedim o yüzden.


Kontür fırçasını da fondöten için kullanıyorum, ben günlük makyajda kontör uygulamıyorum ama güzel sonuç vereceğimden eminim. Fondöten için de başarılı buluyorum. Rt`nin 4 parçalı core collection setindeki fondöten fırçasından daha pürüzsüz uygulama yaptığını söyleyebilirim. Fakat yine de üzerinden sünger ile geçme ihtiyacı oluyor.


Far fırçası için de çok ayrıntılı belirtmem gereken bir şey yok. Yumuşak, güzel uygulama yapan bir fırça. Sadece yanılıp da dik şekilde fara batırırsanız farı birazcık tozutuyor. 


Real Techniques fırçaları nereden, kaça alırız bilmeyenler için daha önce yazdığım yazıların linkleri bunlar; ebay alışverişim ve cloud10 alışvrişim!


Ben bu seti 27€`ya almıştım. Genel olarak beğendiğim ve severek kullandığım fırçalar oldu. Cloud10 fiyatlarına baktığımda diğer setlere göre çok pahalı değildi fakat ebay`de diğerlerine nazaran çok yüksek fiyatlara satıldığına denk geldim birkaç sefer. Core collection setinden çok daha fazla para etmez bana göre. İkisini kıyasladığımda bu sete, duo fiber olduğu için 5-6 € daha fazla verilebilir ama o kadar bence. Yani, limited edition olması ve fiyatının diğer setlere göre yüksek olması beklentinizi çok fazla yükseltmesin. Kalite ve işlevsellik olarak core collection setten çok farklı değil.

6 yorum:

  1. Feelinique die bir site var orada da var rt fırçalar. Hem de shipping bedava. Bundan sonra rt fırçalarımı oradan sipariş edeceğim. Aklında bu set de var:) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. evt baktım oraya ben de, cloud10`e göre daha mantıklı ama cloud 10`de sık sık indirim kuponu falan veriyor. Öyle olunca pek farkı kalmıyor. KArgo takip kodu veriyor diye burası daha mantıklı geliyor bana. Diğer site de veriyor mu takip kodu , onu merak ediyordum ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok takip kodu vermiyor ama mail yoluyla haberdar ediyorlar. Ben deneme amaçlı küçük bir ürün aldım 10 günde elimdeydi. Arada %10 indirim de yapıyorlar.

      Sil
  3. Bende Real Techniques fircalarini cok begeniyorum ama tam bir firca manyagi olmadigim icin bir setle yetinecegim sanirim :)

    Cok hoslar, gule gule kullan

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler :) Benim istediğim 1-2 fırça daha var, onları da tamamlamak niyetindeyim ben.

    YanıtlaSil
  5. bana normal yurt içi kargolarım bile gelmiyor ptt ile :( işten dolayı gidip alamıyorum, baya uğraşıyorum. Burdaki ptt ile ilgili bir sorun var sanırım. Denemek için aldığım ebay siparişim 2 aydır gelmedi mesela. O yüzden elim gitmedi o siteden almaya. Ordaki Burts bees setlere bakıyordum yoksa

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli