11 Ekim 2013

Alışveriş // Mamacim.com

Dermokozetik alışverişlerimi çok uzun zamandır online sitelerden yapıyordum. Mamacim.com sitesinden de kampanya yapmak için bana ulaştıklarında haberdar oldum. İsmi sizi korkutmasın, çünkü ben de ilk duyduğumda sadece anne-bebek ürünleriyle alakalı bir site sanmıştım ama bolca da dermokozmetik ürünleri varmış. 

Birlikte düzenlediğimiz kampanya dolayısı ile verdikleri çeki kullanarak ufak bir alışveriş yaptım ben de. Ne zamandır aklımda olan Burt`s Bees`in renkli lip balmını, geçenlerde Cosmopolitan`da Özlem Kotan`ın yazdığı ayrıntılı bir Avene termal suyu yazısını okuduktan sonra iyice aklıma düşen termal suyu ve merak ettiğim Nuxe makyaj temizleme suyunu aldım.


Hediye olarak gelen testerlar da bu şekildeydi. 


Alışverişi yaptığımın ertesi günü kargoya verildi sanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. En sevdiğim yanı kargosunun 1.99TL olması oldu (Aras Kargo) 

Sitede şu aralar Bioderma H2O`lar çok çok uygun. Hatta %70 indirim diye lanse edilenlerden daha uygun aklınızda olsun :) Burt`s Bees fiyatları da uygun geldi bana, onlara da şuradan bakabilirsiniz. Bu ikisini benim özellikle baktığım markalardı ama başka markalarda da çeşitli indirimler mevcut. Bunun dışında sitede anne ve bebek ürünleri de mevcut ama ilgi ve bilgi alanıma girmediğinden yorum yapamayacağım. Genel olarak alışveriş yapmaktan memnun kaldığım, fiyatlarını beğendiğim bir site oldu, bir sonraki sefere de tercih edeceklerim arasında.

Son olarak; mamacim.com`dan seçtiğim birkaç üründen oluşan çekilişe katılmak isterseniz de böyle buyurun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız değerli