3 Ekim 2013

Gratis // Ekim İndiriminden

Gratis`in meşhur %50`sinin yerini tutamaz ama, Ekim ayı indirimleri içinde de beğendiğim ürünler oldu.


Delicious Wishes duş jeli ve vücut losyonu ambalajı yüzünden ilgimi çekiyordu bir süredir zaten, fakat içeriğinin çok iyi olmadığını düşündüğümden indirimsiz haliyle almıyordum. %50 indirime girdiğini görünce denemek istedim. İçindekiler de fena değil ama ben kutusu için aldım sanırım :) İndirimle 10.25TL


Betty Boop ojelerde "3 al 2 öde" kampanyası vardı. Tanesi 3TL. Bunları da denedim hemen, fena değiller. 


Ve ambalaja çalıştığım bir ürün daha. Wynn asetonsuz oje çıkarıcı. Asetonsuz ürünleri kullandığımda tırnak etlerimin çok daha az yıprandığı fark ettiğimden beri klasik aseton almıyorum. Wynn markasını da daha önce denemiştim, pompalı şişelerde satılıyordu fakat bu metal ambalajı görünce plastik şişenin yüzüne bile bakmadım. Bu şişelerin farklı renkleri de vardı. 6TL civarında bir fiyatı vardı. Bu ürünün tek sevmediğim yanı aşırı yoğun kokusu oluyor sadece.


Loreal Excellence saç boyaları da 11 küsur liraya geliyordu ki bence oldukça iyi bir fiyat. Loreal`in bu saç boyalarını da çok beğeniyorum. Üzerindeki rengi yakalaması zor olsa da, saçımı yıpratmıyor, daha bakımlı ve parlak gösteriyor. Paketinin içinden bir sürü ürün çıkmasını da seviyorum. 


Son olarak da Elidor saç bakım spreyleri 30TL ve üzeri alışverişlerde 5TL`ydi. Gratis için büyük bir indirim zamanı olmasa bile bu ürünlerin fiyatları oldukça makul geldi bana. Özellikle ev ambalajı içindeki kremleri ve saç boyalarını kaçırmayın derim. 

12 yorum:

  1. hepsi çok cici güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun,bayramdan önce hemen alışveriş yapmışsın sanırım bitme ihtimalini kalmama ihtimalini düşündün :) haklısın valla.:)

    YanıtlaSil
  3. Çok sık gidemiyorum Gratis`e, bayramda denk gelirsem yine yaparım :) O zaman the Balm`a yönelirim :)

    YanıtlaSil
  4. Lorealin köpük boyalarını seviyorum. Saçlarımı fazla dökmüyor. Diğerlerine göre de kalıcılığı daha fazla. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Köpüklerini hiç denemedim ben, onlardan da deneyeyim bir ara, teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Ambalajlara kanılmayacak gibi değil ki, hepsi de çok cici! Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Tesekkurler, ozellikle su kutuyu hemen kullanmaya basladim. Bayildim ona :)

    YanıtlaSil
  8. Tesekkurler, ozellikle su kutuyu hemen kullanmaya basladim. Bayildim ona :)

    YanıtlaSil
  9. Bende mi gitsem gratise ya ne güzel o duş jeli :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli