7 Ekim 2013

NARS // Soulshine Allık Paleti

Son zamanlarda almayı en çok istediğim makyaj malzemesi oldu Nars Soulshine, aldıktan sonra da iyi ki almışım dedirtti. Ben çok beğendim, bayıldım! O yüzden biraz yanlı bir yazı olabilir baştan uyarıyorum :)

Nars Soulshine Allık Paleti, 78TL, 12g


Bu kadar sevmemin bir nedeni de, babama sipariş etmiş olmam ve hemen gidip bulup, bana göndermesi oldu sanırım. Elime geçtiği gün yazdığım gibi, kız babası olmak Sephora`ya girip, "Sizde Nars Soulshine var mı?" demek bazen ♥


Boyutu aşağı yukarı elimi kaplayacak kadar. Geometrik desenlerle yerleştirilmiş 3 güzel renk allıktan oluşuyor. Üzerinde ışıltılı harflerle Nars damgası basılmış, fakat birkaç kullanımdan sonra tamamen yok oluyor. Harflerin üzerindeki ışıltıyı saymazsak, diğer renkler hafifçe ışıltılı, ama fazla değil. Örneğin ben ışıltılı allıkları pek sevmememe rağmen gözüme batmıyor ve rahatsız etmiyor.


Renklerin 3`ünü de çok seviyorum, Nars orgasm`a çok benzeyen açık bir pembe, gül kurusu gibi biraz daha koyu bir pembe ve hafif bronz-şeftali gibi bir renk. 

Pigmentasyonları da çok güzel, açık pembe olanınki diğerlerine göre biraz daha yüksek gibi geldi bana. Bazen fazla kaçırabiliyorum ama azaltmak çok sorun olmuyor. Örneğin The Balm`ın Insatin`lerini fazla kaçırdığımda azaltmak çok zor oluyor. 

Yapıları oldukça yumuşak, yumuşak bir fırça yardımıyla da sürüyorum, bazen hiç tozutmuyor, bazen de çok az tozutuyor. Kocaman allık fırçaları ile değil de daha küçük allık fırçaları ile sürerseniz, tek rengi fırçaya almak oldukça kolay oluyor. Özellikle açık pembe olan rengin kapladığı alan azıcık daha fazla olduğundan, çok rahat kullanılıyor. 


Özet olarak, pigmentasyonu çok güzel, yumuşacık bir allık ve "beni al" diye bağırıyor. 12g`lık ambalajı ve 30 aylık kullanım süresi ile de nedeyse 3 allığın yerini tutacak. Bu durumda 78TL`lik fiyatı da çok makul kalıyor. Ayrıca mat bir ambalajda olmasını da çok beğendim. Temiz tutması daha zor olsa da, mat ambalajlara bayılıyorum.

Uzun zamandır aldığıma/aldırdığıma en memnun olduğum makyaj malzemem oldu sanırım. Makyaj çekmeceme bile kaldırmayıp, aynanın önünde baş köşede tutuyorum aldığım günden beri.

Haa "muhteşem ya da çok değişik renkler mi?" derseniz değil, ama ürün oldukça güzel ve kullanışlı olunca, tasarımı da çok hoş olunca, bayıldığım bir ürün çıkmış ortaya.

Son olarak koleksiyon ürünü olduğunu ve her Sephora`da bulunmadığını/kalmadığını belirtmeliyim. Benimki Alsancak Sephora`dan alındı, geçtiğimiz hafta Marmara Forum Sephora`da da vardı. Fakat Sephora standındaki o kadar yıpranmış ve eskimişti ki, internette görmemiş olsam ilgimi çekmezdi sanırım.

Şu an "Alsam mı?" diye düşünenlere ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ederim...

8 yorum:

  1. Aklımda bir üründü ama elimde çok allık var. Başka şeyler almaya yönelince bundan da vazgeçtim. Şimdi görünce acaba mı dedim:) Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Bende de çok vardı allık, zaten bitmiyor ama pişman değilim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de gördüğümde aklımı karıştırmıştı bu allık, alsam mı almasam mı diye çok düşünmüştüm ama almadım sonunda :)) İyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  4. 78 tl? fiyatta yanlışlık olmasın? =)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  6. @bengisu: güle güle kullan :)

    @öyküseda: yanlışlık yok, 78TL

    @Nilgün: teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Babaya aldırmak ne tatlı olmuş :)Enfes gözüküyor isterse bi koli allığım olsun yinede ekstra alsam pişman olmam güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Hem maddi hem manevi guzel oldu :)) tesekkurler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli