17 Ekim 2016

Bitenler // Ekim 2016



Bu ay oldukça kalabalık bir bitenler yazısı var, o yüzden uzatmadan kısa ve öz yazmaya çalışacağım.





Dove Vücut Losyonu; hiç bir fikrim yok, çook uzun süre kullanılmadan çekmecede bekledi, içeriğini de beğenmediğim için daha fazla bekletmek istemedim, atıyorum.

Bath and Body Work Sweet Pea Vücut Losyonu; çok tatlı bir kokusu var, neden kullanmamışım hatırlamıyorum ama en az 2 senedir bekliyor. Bunun da içeriği iyi değil, hatta Dove`dan daha kötü.



Aussie 3 Minute Miracle Light; Bu köpüğü beğendim, saçlarımın elektriklenmesini önledi ve hafif dalgalı bir hal almasını sağladı. Yalnız normalde saçta 3 dk bekletip durulayıp sonra saçı kurutun yazıyor ama ben normal köpük gibi durulamadan kullandım. Deniz yosunu içerir, derin bakım yapar vs. de denmiş ama ben öyle bir etki hissetmedim. *Tanıtım ürünü olarak gelmişti.

Tony&Guy Kuru Şampuan; genelde dolabımda olanlardan, Batista ile dönüşümlü olarak alıyorum gibi.


ProNail Express Pedikür ve Manikür Setleri; bunları ayrı da yazsam olurdu sanki, aslında hiç fena bulmadım. Özellikle manikür eldivenlerinin bıraktığı yumuşaklığı sevdim. İçinden tırnak etlerini itmek için bir çubuk, havlumsu bir şey ve oldukça sert bir törpü de çıkıyor. Fiyatları 9-10 TL civarındaydı. Sık sık kullanmak için fiyatı çok uygun değil bence, içeriğinde de iki çeşit paraben mevcut. Ama eli ayağı bolca kremleyip eldivene doldurup bekletmek iyi fikir olabilir.


Garnier Nem Bombası Kağıt Yüz Maskesi (yağlı cilt versiyonu); verdiği nem çok kötü olmamakla birlikte bıraktığı hafif yapışkan ve yapay histen hoşlanmadım. "1 haftalık nemlendirici serum etkisi" çok çok iddialı bir yaklaşım olmuş. Yanından bile geçemez bana göre.
 

BeeBeauty Misel Su; fena bulmadım, demirbaşım hala Bioderma ama bittiği zamanlarda daha uygun fiyatlı ve ulaşılabilir olması açısından ara ara tercih edebilirim.

Kiehls Nashi Blossom & Pink Grapefruit Vücut Losyonu; çok hoş kokması dışında bir özelliği kalmadı aklımda.

Lancome La Vie Est Belle Vücut Losyonu; bir iki sene öncesine kadar çok sevdiğim bu parfüm şimdilerde bana çok ağır geliyor. Losyon da hemen hemen aynı yoğunlukta kokuyordu. Parfümle kofre olarak satılıyor


Tony Molly Panda`s Dream Kağıt Göz Maskesi; çok belirgin bir artısını görmemekle birlikte sevdim, ara ara alabilirim diye düşünüyorum.

Clinique Pep-Start Göz Kremi; yanındaki shiseido`yu denememiş olsaydım gayet beğendiğim bir krem olabilirdi.

Shiseido Bio-Performance Göz Kremi; çok beğendim bu kremi ama fiyatı bir hayli yüksek.  


La Ligne Sıvı Sabun; raflarda bir tek bu kaldığı için almıştım, hiç beğenmedim, doğru düzgün temizlemiyor gibiydi.

Looney Tunes Sıvı Sabun; bimde satılan bu ürünün ambalajına kapılıp almıştım ama bunu da hiç beğenmedim.


Tangle Teezer Tarak; yaklaşık iki yıldır kullanıyordum artık dişleri iyice yamuldu ve eskidi. Yenisi aldım bunu da atılmak üzere ayırdım ama atmasam mı diye de düşünüyorum bir yandan!

Solait After Sun Sprey; bunu kullanmaya çok fırsat bulamamıştım açıkçası, bir iki kere kullanıp fena bulmamıştım. Aloea vera içeriyor ve parabensiz. *Tanıtım ürünüydü.

Gilette Venüs Traş Bıçağı; jelli olan versiyonunu daha çok sevsem de bu çeşidini de fena bulmuyorum. 



Mac Velvetease Ruj "Aim To Please"; çok çok seviyordum hem yapısını hem rengini, doğal olarak başına bir iş geldi. Çok az kullandıktan sonra kırıldı, ben de kırıldığını unutup hızlıca açınca yere düştü. Evde olsaydı olay affetmezdim de, otelde ayakkabıyla girdiğimiz zemine düşünce yazık oldu. Çok üzülmüştüm. Bir ara mutlaka tekrar almalıyım.

Yves Rocher Mangolu Sabun; çok harika kokuyordu, duş jeli olarak kullanmayı planlayarak almıştım ama klasik sabunların  bıraktığı o gıcır gıcır hissiyatı bıraktı, o yüzden fırça temizliğine kaydırdım.

İpelina Oje Temizleme Mendilleri; bunları oldukça başarılı buluyorum. Bir de ince mendil gibi değil, birazcık daha  kalın ve pamuk. O yüzden daha rahat temizleniyor. Yolculuk, ofis vs için ideal.

Rituel de Beaute Burun Bantları; bir önceki bitenlerde de vardı sanırım, oldukça başarılı buluyorum. 

ve bitti nihayet!  

9 yorum:

  1. Ay ben de Aim to Please için tebrikler diyecektim ama hüzünlü bir hikayesi varmış... Garnier nem maskesinin ben o hafif yapış hissini sevdim ya -belki de cildim çok kuru olduğu için ona ihtiyaç duydum :) Ama evet, 1 haftalık serum etkisi fazlaca abartılı bir yaklaşım :) Şu Shiseido'nun göz kremine bakayım ben; pahalı ama yaş da aldı başını gidiyor; herhangi bir krem kurtarmıyor artık... sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Ya o ruj biterdi de aslinda gramaj olarak azdi diye hatirliyorum ama alacagim tekrar sanirim :) dogrudur benim cildim yagliya donuk, bide ben serum etkisi falan deyince daha kremsi bisey hayal etmistim, onun da etkisi var. Shiseido'da da benim de gozum var ama simdilik daha dusuk fiyatlisindan basladim :) bio-performans glow revival versiyonunu aldim, bu denedigim tester bio performance super corrective'di eksik yazmisim adini da zaten. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet anlıyorum seni :) Dur Shiseido'ya bir bakayım ben de, nasılmış fiyatı? Aklımda Caudalie Eye Lifting Balm var gerçi ama şimdi sen böyle yazınca eksik kalmayayım dedim :) Sevgiler!

      Sil
  3. Güzel bir performans 😊 Benim de tangle teezerım yamuldu ama atamıyorum 😂

    YanıtlaSil
  4. Atılmaya kıyılmıyor tabi :D Ne mutlu ne güzel şeyler bitirmişsin

    YanıtlaSil
  5. Garnierınkini ben de beğenmedim...

    YanıtlaSil
  6. Bbw vucut losyonlari nemlendirme bakimindan zayif biraz, bir ara erkek serisindeki almistim ve hic memnun kalmamistim. Kokulari insani cekiyor sadece :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli