28 Ekim 2016

Makeup Revolution // Sugar and Spice Allık Paleti



Dünkü yazımda Makeup Revolution alışverişimden bahsetmiştim. Paletleri de vakit kaybetmeden birer birer yazmak istiyorum. Ben allık paleti olarak "Sugar and Spice"`ı seçmiştim. İngiltere`de satılan Revolution markasının fiyatları oldukça uygun. Bu palet 6 pound mesela. TL`ye çevirince bile çok ucuz, onlar için bedava gibi bir şey herhalde!



Markanın popularitesi yüksek ama bu fiyatı düşününce çok fazla bir beklentim yoktu açıkçası ama feci şekilde utandırdılar beni.

Aslında çok fazla söyleyecek şeyim yok! 

Yapıları oldukça yumuşak, hatta kadifemsi diyeceğim ama çok mu abartmış olurum bilemedim :) Cidden yumuşaklar. Pigmentasyonları da oldukça başarılı. Tek hamlede rengini oldukça güzel veriyor. Tek sıkıntısı biraz tozutuyor olması. Kalıcılığı ise idare eder bana göre. Dış ambalajı da fena değil, çok cezbedici sayılmasa da çok uyduruk da durmuyor.






Renk skalasını da aşağıda gördüğünüz gibi baya çeşitli :) Toplamda 6 mat allık, 1 ışıltılı allık ve 1 aydınlatıcıdan oluşuyor. Ağırlıklı renkler mavi alt tonlu pembeler olmuş ama şu aralar benim elim sol üstteki kahve/pembeye gidiyor. Aydınlatıcı ve ışıltılı olan allık minik simler içeriyor.

Renklerin yapıları azıcık farklı. Birkaçı tam kadife hissiyatında, en sağda olan ışıltılılar ise onlara kıyasla bir tık daha sert ama dediğim gibi genel olarak hepsinin yapısı güzel. 




Bir şekilde ulaşma imkanınız varsa es geçmeyin diyorum özetle!


8 yorum:

  1. renklere bayıldım, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yolunu bulup almak istiyorum bunu güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  3. Bende bu markanın far paletini kullanıyorum gerçekten çok kaliteli güle güle kullan 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir daha firsatim olursa onlara da bakacagim :) tesekkurler

      Sil
  4. Benim de gözüme o kahve-pembe takıldı; ne kadar pigmentli olduğu anlaşılıyor zaten! Güle güle kullan, çok tatlı bir alışveriş olmuş! Diğer ürünlerin yazısı heyecanla beklenmekte!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) :) tesekkurler, bir guc gelirse yazacagim digerlerini de, baksana yorumunu bile ertesi gun yayinlamaya firsat bulmusum 🙈🙈

      Sil

Yorumlarınız değerli