31 Mart 2013

CLINIQUE: High Impact ve Hıgh Lengths Maskara

Ne zamandır kullandığım Clinique High Impact ve yeni tanıştığım Clinique High Lengths masakaradan bahsetmek istiyorum.




High impact`i yazın sonunda, bir setin içinde almıştım. Bir kaç ay kullanmaya sıra gelmedi. Maskaralarımı son damlasına kadar kullanan bir insan olduğumu itiraf edeyim. Bir çok makyaj malzemesinden sıkılıp, hemen kenara atıyorum ama maskaraları takıntılı şekilde değiştiremiyorum uzun zaman. Clinique high impact de son demlerini yaşıyor artık.


Dediğim gibi set içinde aldığım için, alırken fırça şekline fazla dikkat etmemiştim aslında. Clinique High Impact maskaranın fırçası, sık yapılı dolgunlaştırıcı fırçalardan. Güzel bir dolgunluk veriyor ama maskara seçerken hangi fırça tipinin size göre olduğuna karar vermek önemli.


Benim kirpiklerimde seyreklik sorunu yok. Dolayısıyla beklentim, dolgunlaştırmasından çok uzatması ve tek tek ayırması. High impact bu beklentimi karşılamadı. Bu maskara kirpikleri seyrek olanlara daha uygun olacak. 


Clinique High Lengths maskayı da, clinique online alışverişimde, tester olarak sepete eklemiştim. Bu kadar beğeneceğimi tahmin etmiyordum.


İşte bu fırça tam benlik çıktı. İlk gördüğümde tereddüt ettim ama kirpikleri ayırmasını ve uzatmasını gayet başarılı buldum. Fırçanın göz şekline göre hafif eğimli olması da dipte kalan kirpiklere rahat ulaşmayı sağlıyor. Yoksa düz fırçalarla sadece ortadaki kirpiklere sürüyorum. Bendeki deneme boy olduğu için sapı kısa ama orjinalinin sapı daha uzun olduğu için tutması falan da daha kolay olacak diye düşünüyorum. Demirbaş ürünlerimden bir tanesi olacak sanırım. İlk fırsatta orjinal boyunu alasım var, şu kampanyayı kaçırmak istemiyorum ama açılmamış 2 maskaram daha var. 


Siz de kirpikleri ayıran fırçaları seviyorsanız bu ürünü bir deneyin derim. Clinique online alışverişinden de alınabilecek en kullanışlı testerlardan sanırım. 



7 yorum:

  1. sayende aradığım maskarayı buldum gerçekten süper gözüküyor ♥

    YanıtlaSil
  2. ben pek begenemedim malesef ...

    YanıtlaSil
  3. @alya: :) memnun kalırsın umarım

    @Belle Amie: high lenghts`den mi ? Ben de high impact`den memnun kalmadım pek, kirpik yapısı ile fırça tipi önemli cidden.

    YanıtlaSil
  4. ben de testerını kullanıp çok beğenmiştim high lengthsi. sonra tam boyunu aldım ama pek sevemedim kısa kısa yapışık kaldı kirpiklerim:( gerçi sanırım henüz bir iki kere kullandığım için ürün biraz cıvık olabilir. umarım kıvama gelir birkaç haftaya. bir de madem bu kadar seviyorsun clinique ürünlerini,(gerçi kesin biliyosundur ama) elca cosmetic e gitmeni tavsiye ederim:)) ben geçen ay city block güneş kremini 49 tl ya ddmg yi de 47 liraya aldım. pudraların bazıları 35 tl falandı. oraya resmen aşığım:))

    YanıtlaSil
  5. @my x: ahh bilmezmiyim ben de bayiliyrm oraya ama hafta ici gidemiyorum isten dolayi.hafta sonu da kapali orasi. ancak kirk yilin basi benim calismadigim bi gun denk gelirse :(

    YanıtlaSil
  6. kıyamammm:( ben sanırım finallerim bitince tekrar gidicem, stoklarım da azalıyor:)) istediğin bir şey olursa alıp sana yollayabilirim:) kimse ordan mahrum kalmamlı:))

    YanıtlaSil
  7. @my x: sağol teşekkür ederim, net bir ihtiyacım yok bakmak lazım, özellikle mac`lere falan :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli