16 Mart 2013

INGLOT: Son Vurgun ♥

Inglot`lar neredeyse bitti artık bildiğiniz gibi. Benim de aklımda son bir vurgun yapmak vardı. İstanbul`a mı gitsem 1 kez daha diye düşünürken, Markafoni`nin kampanyası denk gelmişti. Normalde işe giderken 5 dakika fazla uyumak için deli olan ben, normalden 30 dakika erken kalkıp bilgisayarın başına oturdum :)

Çünkü bundan bir önceki kampanyada çok güzel ürünler vardı ve ben sabah 10 gibi baktığımda çoğu tükenmişti. Bu sefer de çok şey ümit ettiğimden 7`de oturdum bilgisayarın başına.


Bu sefer çok az ürün vardı. Cilt ürünü ve fırça çok azdı ve fazla tercih edilmeyecek çeşitleri vardı. Bolca far, gloss ve oje vardı fakat onlarında genelde koyu tonları vardı. Satışta olan çeşitler beni fazla tatmin etmese, ben uykumu bırakıp kalkmışım bi kere. Almadan rahat edemem tabii ki. Bu 4 parça ürünü ve bir de far fırçası aldım.




Inglot Sleeks 42; Sleeks dudak parlatıcılarını daha önce de yazmıştım 1-2 sefer. Mis gibi kokan, güzel glosslar. Renk konusunda riske girmek istemedim.


Hafif bir pembelik veren, ışıltılı bir renk aldım. Aslında ışıltılı makyaj ürünlerini pek tercih etmiyorum ama yine de aldım :)


Inglot bronz pudra 71 numara; bronz allık arayışındaydım bir süredir. The Balm`ın Bahama Mama`sını almıştım ama o istediğim gibi olmadı. 


Tüm yüzüme bronz pudra olarak uygulamak yerine allık olarak kullanıyorum. Tam aradığım renklerde bir ürün oldu, bu siparişte en beğendiği 2. ürün oldu.



Inglot pudra 54 numara; "orta ya da koyu tenler için" diye satılıyordu. Naslii Inglot`un pudrasından "çok güzel" diye bahsediyordu. O yüzden renginin bana koyu geleceğini bilsem de alayım dedim. 


Gerçekten de koyu geldi rengi ama yazın olur da biraz bronzlaşırsam kullanırım ya da açık renkli başka bir pudra ile karıştırırım diye düşünüyorum. İki pudranın da yapısını oldukça beğendim. 


Inglot mat göz farı 388 numara; bu siparişte ennnn beğendiğim ürün bu oldu. Rengine bayıldım ve daha fazla far almadığıma pişman oldum. Farların hemen hepsi simli farlardı, mat seçenek daha fazla olsaymış keşke. 12 TL gibi birşeydi fiyatı.



Parmağımı farın üzerine sadece 1 sefer sürdüğümde bile bu kadar güzel renk veriyor. Rengi aynen olduğu gibi ve oldukça yoğun şekilde cilde geçiriyor. Dokusu da gayet güzel ve yumuşak. 

Far fırçası ise tam bir hüsran oldu. Inglot 26P far fırçasının görselleri kocamandı tabii ki, Uzun saplı olduğunu düşünerek almıştım. Keşke boyutu satış sırasında belirtilseydi. Serçe parmağım kadar bir şey çıktı. 12 TL civarındaydı onun da fiyatı. 1-2 sefer kullandım ama çok artı bir özelliğini görmedim.

Fırça beklediğim gibi çıkmasa da güzel bir alışveriş oldu benim için. Hepsi 90 lira civarında tuttu. Umarım bi daha Markafoni kampanyası olmaz çünkü farkında olmadan bir hayli Ingot stoklamışım. Yine de dayanamayıp alırım diye korkuyorum :)

8 yorum:

  1. Canım güle güle kullan :)
    Pudra gerçekten çok güzeeeel! Ama sen baya koyusunu almışsın,benimki en açık renklerden. İnglot tamamen gitmeden ( henüz gitmediyse) açık renklerini bulursan kapmalısın. Ama aldığın renkleri ben çok beğendim. Allık olarak bile enfes durur <3

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim :)) başka renk seçeneği yoktu, bu saatten sonra da bulabileceğimi sanmam.Mağazada 1-2 ay önce bile kalmamıştı. Bunlarla idare edicem artık :)

    YanıtlaSil
  3. Sanırım o mavi farı biraz kıskandım nası güzel bir renktir o :)

    YanıtlaSil
  4. İnternet alışverişi bazen böyle güzel sürprizler yapabiliyor :))

    YanıtlaSil
  5. çok güzel görünüyorlar, güle güle sür sürüştür :)

    YanıtlaSil
  6. inglott candır canandır aşk'tır ... hepsii çook güzelll iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  7. valla iyi etmişsin tüm aldıklarını güzel günlerde kullan, ayrıca o fara ben de bayıldım ne güzel bir renk o öyle!

    YanıtlaSil
  8. @onorr; teşekkür ederim Onurcum, bu ara elim hep onlara gidiyor zaten :)

    @jelibonun renkli dünyası; inglot`ları ben de sevdim gerçekten :) stokladıklarımı son damlasına kadar kullanmayı düşünüyorum.

    @asude glaze: teşekkür ederim, farın bu kadar güzel çıkacağını tahmin etmemiştim, güzel oldu :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli