12 Mart 2013

The Balm: Bahama Mama Bronz Allık!

Yine bir The Balm var elimde. Ne çok seviyoruz bu markayı değil mi? Eğlenceli ambalajları cezbediyor en çok ama ürün kalitesi ile fiyat ilişkisini de beğeniyorum ben. Özellikle Gratis`in sık sık yaptığı indirimlerde stoklayınca, çok uygun fiyatlara güzel ürünler almış oluyoruz.


Gelelim Bahama Mama bronz pudraya. Ben bu ürünü bronz allık olarak kullanırım düşüncesi ile almıştım. Uzunca süredir hep aynı pembe tonlarında allıklar kullandığımı fark edince, biraz değişiklik olsun diye daha koyu, bronz allık arayışına girdim. The Balm`da neler vardı diye bakarken, bu ürün çıktı karşıma. 


Gördüğünüz gibi rengi oldukça koyu, ürünün asıl amacı dışında da olsa, bir çok kişinin allık olarak kullandığını  okudum. Zaten elimde deneyince rengi o kadar da koyu gelmedi. Gayet ümitliydim yani.


Ama yüzümde deneyince, allık olarak hoşuma gitmedi maalesef. Fotoğraflarda fena gözükmese de, yüzüme sürünce allıktan ziyade kirli bir görünüm veriyor. Belki de benim cilt tonuma uymadı bilemiyorum ama allık amacıyla alacaksanız çok tavsiye etmiyorum.


1-2 demeden sonra kullanmayı bıraktım. Bu ürünü bronzer olarak ya da kontürleme için kullanmak daha mantıklıymış gerçekten. Benim ikisini de kullanma alışkanlığım yok. (Sabah 5 dk.`da yapılan makyajda kontürü kim kaybetmiş ki ben bulayım :p)


Hal böyle olunca, The Balm Bahama Mama çekmece derinliklerinde kalmaya mahkum oldu. Belki yazın biraz yandıktan sonra tekrar denerim, olmadı far olarak kullanacağım.

Bunun dışında, ürünün kalıcılığı ve renk vermesi orta standartların biraz üstünde, günlük kullanım için gayet başarılı bir marka. Ben bunu son %50`den değil de bir önceki indirimden almıştım.

Bu arada anlatmadan geçemeyeceğim; 8 Mart indiriminde Gratis`e gitme imkanım olmadı. Arkadaşımdan rica ettim 2. günü İstanbul`daki 1-2 mağazaya baktı, hiçbir şey kalmamıştı. Antalya`da da annem uğramıştı yine 2. günü, hatta akşam üstü. Oradan da pek bir ümidim yoktu. Ne istediğimi anneme anlatmakta güçlük çekince, reyondaki görevli arkadaşa verdi annem telefonu. Orada da bir çok ürün kalmamış ama istediğim fırça varmış. Bir de mat far paletini istiyordum, tabii ki kalmamış ama şöyle bir güzellik yaptılar; reyondaki teşhir ürünü olan paleti satın aldık, "yenisi gelince gelip değiştirirsiniz" dediler. Yani tee bilmem kaç km öteden indirimin 2. günü, akşam saatlerinde de olsa istediğim ürünleri almayı başardım :) Sanırım çoğu kişi, ilk gün erken saatlerde gitmesine rağmen istediklerini bulamamış değil mi ? Siz neler aldınız?


6 yorum:

  1. Bu ürünü mağazada denediğimde bende de kirli gibi durmuştu. Yalnız değilim diye sevindim şimdi... Yazın bronzlaşınca bence güzel olabilir yine de, bronz tende her şey ayrı bir güzel nedense =)

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. evet benim de yaz için biraz daha umudum var. Umarım güzel olur yoksa boşa gidecek güzelim ürün

    YanıtlaSil
  3. Nur Aysan'a uygulanan ince allıkla kontur arası bir görünüm bu ürünle de sağlanabilir aslında ama her yüz şekline uymaz. Onda çok doğal duruyor :)

    YanıtlaSil
  4. Haklısın hem her yüz şekline uymaz, hem de gelişi güzel sürünce olmaz. Bildiğin pembe allık benim neyime yetmiyor :))

    YanıtlaSil
  5. Yaa ben de Bahama Mama'yı büyük bir hevesle aldım kontür yaparım diye ama fazla mat olduğundan mıdır nedir bir türlü dağıtamadım yüzümde :( günlük makyajda fondoten veya pudra sürmüyorum. Ancak pudra sürersem birazcık dağıtabiliyorum bu ürünü. Yoksa bende de çok kirli duruyor.

    YanıtlaSil
  6. @travelmadness: çekmecemde boşuna bekleyen ürünlerden benim de maalesef :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli