24 Aralık 2013

Clinique // Party Favors Set

Clinique Party Favors Set, 99TL

Dün alışveriş yazısını yazmıştım, setin ayrıntılarını da bugünki yazıya saklamıştım. Set çantasıyla birlikte 7 parçadan oluşuyor. Çanta oldukça kullanışlı, bolca makyaj malzemesi alacak boyutta, önü, arkası ve içi farklı renklerde. 


Çantanın içinden 4 tam boy, 2 de seyahat boy ürün çıkıyor.


Bu seti alıp almamakta kararsız kalmamın en büyük nedeni far paletiydi. Geçen sene de aynen buna benzer bir set almıştım Clinique`den ve onun içerisindeki far paletine benzetiyordum bu paleti de. Nette çok fazla da görsel bulamayınca bir süre ertelemiştim.


Bu yılki setin içinden çıkan orjinal boy far paleti bu şekilde. Geçen sene aldığımla karşılaştırmak için birlikte de fotoğrafladım. Hafif benzemekle birlikte farklı renklermiş.


Eski paletimden yola çıkarak, Clinique farlarını sevdiğimi söyleyebilirim, kalıcılıkları hiç fena değil, yumuşak kolay sürülür ve pigmentasyonu ortanın üzerinde farlar. Yeni palette de koyu pembe haricindeki renkleri kullanışlı buldum. 


Tam boy ürünlerden bir diğeri de Chubby Stick Intense, o da koyu pembe tonlarında, normalde bu tonlarda rujları sevmiyorum ama kullanınca hoşuma gitti. Setin içerisindeki oje de tam olarak bu tonda diyebilirim. 



Bunların dışında setin içinde tam boy High Impact maskara ve tam boy (15ml) all about eyes göz kremi var. High Impact ile ilgili de daha önce yazdığım detaylı yazı vardı blogda, sol üst köşedeki arama çubuğundan ulaşabilirsiniz. Oje haricindeki seyahat boy ürün ise quick liner göz kalemi. Setin içindeki en manasız şey oldu benim için. Sadece 1 sefer kullanabildim, ucu gereğinden fazla yumuşaktı ve dağılmaya çok meyilliydi. Çevirmeli bir kalem aslında ama mekanizması bozukmuş sanıyorum, ne kadar çevirsem de açılmadı. Onu açayım derken kalem tamamen açıldı, her tarafıma bulaştı falan falan. Özetle gereğinden fazla yumuaşk, kahve rengi bir kalemdi.

Kalemi saymazsak, her parçasını sevdiğim bir set oldu. Zaten sadece Chubby Sticklerin 50TL olduğu düşünürse çok çok avantajlı. Nispeten uygun fiyata, bol parçalı bir hediye almak isterseniz kendinize kesinlikle düşünün derim. 

8 yorum:

  1. Fiyatı uygunmuş cidden alacağım başka ürünler olmasa bunu alırdım kesin, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. fiyat gerçekten çok iyi de o kadar çok alışveriş yaptım ki kartım ağlıyor artık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) benimki de maalesef. Bu hafta icinde sıkı bir kozmetik diyetine basliyorum, postunu da yazacagim. Destek olalim birbirimize madem :)

      Sil
  3. Setin icindeki kalemde kesinlikle sorun var kimde gorsem ayni bendeki de oyle icten kirilmis kalem o yüzden çevirdikce cikmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimki cope gitti maalesef, cok kullanacagim bsy degil diye uzulmedim ama kotu olmus

      Sil
  4. ben yurtdışından bir set almıştım, aynı kalem vardı, onda da aynı şey oldu. uzun süre bozuk herhalde çevirsem de olmuyor dedim. sonra çıktı ama kırıldı vs. çok üzüldüm çünkü rengini çok seviyorum

    YanıtlaSil
  5. aynı sorun benim kalemimde de oldu.kırık olduğu belli oluyor zaten ama iyice çevirdiğimde çıkmaya başladı.çok güzel bir kalem rengi ve kalıcılığı şahane!en kısa zamanda yazısını yazacağım

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli