23 Aralık 2013

Clinique // Online Alışveriş Kampanyaları

Clinique`in yeni yıl için hazırladığı "Party Favors" seti wish list postumdaki bitmek bilmeyen isteklerimin arasında vardı. Almakla almamak arasında uzun süre gidip geldim, ben almayı düşündüğümde 129TL`ydi. Daha sonra anlam veremediğim bir nedenden 99TL`ye düşünce dayanamadım ve aldım.


Clinique Party Favors Set, 99TL


Bu setin 129`dan 99`a düşmesine memnunum tabii ama 1-2 hafta önce almış olsaydım üzülürdüm. Clinique`in fiyatlarında indirime gitme alışkanlığı yoktur genelde, o yüzden şaşırdım. Setin içerisinde büyük boy bir makyaj çantası, 4`lü far, High End maskara, Chubby Stick Intense, All About Eyes göz kremi, deluxe boy oje ve deluxe boy göz kalemi var. Bu postu çok uzatmamak adına bu setin detaylarını yarın yazacağım ama 4 adet tam boy ürün içerdiği düşünülürse cidden çok çok avantajlı bir set.

Clinique Black Honey Set, 59TL


Daha önce Black Honey rujun deneme boyunu alıp çok beğenmiştim. Bu sette de tam boyu ve yanında deneme boy lipgloss`u, ojesi ve yine high impact maskarası var. Black Honey rujun bu garip rengi sizi korkutmasın, çok hoş duruyor ve dudakları yumuşacık yapıyor. Ruj kalıcılığında ama lipstick yumuşaklığında aynı zamanda da lipgloss parlaklığında bir ürün :) Yalnız koyu bir bordo beklentisi ile alacaksanız, o kadar koyu bir renk değil, netten swatch`larına baktıktan sonra karar verin.

Clinique Bonus Set, 150TL ve üzeri alışverişlere hediye


Clinique online`da genelde 150TL ya da 200TL üzeri alışverişlere bu tarz hediye setleri oluyor. Ben alışveriş yaparken de bu set hediyeydi. 15ml yüz yıkama jeli (kuru karma ciltler için), 5ml göz serumu, 5ml yoğun nemlendirici yüz kremi ve deneme boy high impact var. Bu setin içindekiler çok ihtiyacım olan şeyler değildi maalesef ama hediye hediyedir! Bu set için herhangi bir kod girmenize gerek yok, sepete otomatik olarak ekleniyor.

Clinique Anti Blemish Deneme Boy Set, 100TL ve üzeri alışverişlerde "acnefree" kodu ile


Anti blemish serisi yağlı ya da sivilceye meyilli ciltler için gözüm kapalı tavsiye edeceğim bir set. Sürekli aynı ürünü kullanmaktan sıkılıp, başka ürünler deneyip deneyip, yine geri döndüğüm bir set.


Alışveriş sepetiniz 100TL`yi geçtiğinde "acnefree" kodunu kullnarak sepetinize ekleyebilirsiniz.


Ve bu 15`er ml`lik ürünler de alışveriş sonunda size sunulan 6 seçenekten benim seçtiklerim. Deep Comfort el kreminin testerından o kadar çok aldım ki, 1 tam boya denk geldi sanırım :)

Kampanya kodları ya da Bonus hediye setinin süresi hakkında bir fikrim yok maalesef, bunlar dışında nette duyduklarım; yeni üyelere küçük boy Chubby hediyesi ve 200TL üzerine çanta hediyesi olduğu...
Artık sahip olmadığım Clinique ürünüm kalmadı neredeyse ama Clinique online bu şekilde bol hediyeli ve avantajlı devam ettikçe, ben alışverişi kesemeyeceğim sanırım.

*Party Favors Set`in ayrıntıları da yarın blogda olacak

5 yorum:

  1. Hepsi ne kadar güzeller, güle güle kullanın!

    Party Favors sette benim de gözüm var aslında ama alıp almama konusunda o bir o kadar da kararsızım. :)

    Anti blemish sette ben de bayıldım. Yazın YKM'den minik boylarını deneme amaçlı almıştım. Minik olmalarına rağmen bayağı gitmişlerdi. Fondötenini de alıp kullanınca cidden güzel bi etki gördüm.

    YanıtlaSil
  2. Weba; ben de çok düşündüm o seti, hatta vazgeçmiştim almayacaktım ama işte 129`dan düşünce dayanamadım yine :) Anti blemish konusunda ise diyecek fazla birşeyim yok ♥♥

    YanıtlaSil
  3. ben de alışveriş yaptım ama anti blemish seti ile ilgili herhangi bir bilgilendirme çıkmadı, üzüldüm ya, mail atacağım.

    YanıtlaSil
  4. Didem; hediye kodları pek belirtilmiyor sitede maalesef, ben almadan önce facebook sayfalarında ya da bloglarda arama yapıyorum özellikle.

    YanıtlaSil
  5. ACNEFREE KODU İÇİN TEŞEKKÜRLER...
    SİTESİNDE ÇIKMADI SENİN SAYENDE ALABİLDİM:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli