12 Kasım 2013

Kabarık Bir Wish List!

Bloglarda Wish List`ler bir bir yayınlanmaya başlandı. Benimkisi biraz kabarık bir liste oldu ama son zamanlarda aklımda olanların hepsini yazdım. İstemek, bedava sonuçta! Bir yandan da istediklerimi bu şekilde derli toplu listeleyince, hangisinin daha çok öne çıktığına kara vermek daha kolay oluyor. Diğer türlü anlık gaza gelmelerle alıp, pişman olmak kaçınılmaz.

Clinique Party Favour Set, 129TL

Çok mantıklı bir set, göz kalemi ve oje haricindeki tüm ürünler tam boy. Bu şekilde düşününce fiyatı da oldukça makul. Ürünlerin hepsi bildiğim sevdiğim ürünler zaten. O açıdan da sıkıntı yok. Üstelik online alışverişlerde tester desteğini de düşününce ağzım sulanıyor gerçekten. 

MAC Holiday Eye Bag, 145TL / MAC 168 Allık Fırçası 90TL

Bu ikili hali hazırda almış olduklarım zaten. Setin ayrıntısını şu yazıda yazmıştım. Ürünlerin toplam fiyatlarını düşününce çok pahalı değil ama Amerika satış fiyatını düşününce resmen kazıklanıyoruz! Fırçayı ise bir instagram hesabından oldukça uyguna aldım. Daha sonra ayrıntılı şekilde yazacağım tabii ki.

Uzunca bir süre MAC`den yapacağım son alışveriş olacak. MAC devrini kapatıp (ki zaten pek açılmış da sayılmazdı) NARS dönemini açıyorum. Neden derseniz, hemen geliyorum o konuya da.

NARS New York Set, 75$
Bu set birazcık hayali oldu tabii ki, buralara geleceğini pek zannetmiyorum. New York isminin büyüsünden midir bilemiyorum bu sete bayıldım ama bir yandan da, bir süredir gloss pek sevmediğimi düşününce tekli paletlere yönelmek daha mantıklı gibi duruyor.

NARS Paletler, 49$ 

Nars`ı pek takip edemiyorum açıkçası, henüz pek içli dışlı olduğum bir marka değil. Adult Content daha eski sanıyorum ama Splendor in the Grass, yeni yıl için çıkan Guy Bourdin koleksiyonundan ve "Splendor in the Grass"ı gerçekten istiyorum. Amerika fiyatı 49$ Daha önce aldığım Soulshine paletin fiyatına kıyasla (41$ bizde 72TL idi) 80-85TL olacağını düşünüyorum. İşte MAC ile arama mesafe koyma kararı da buradan çıkıyor! 

Sigma Fırçalar, 18-22$


Fırçalar, fırçalar ve fırçalar... F80`i de çoktan aldım :) Geriye kaldı 3 tane. F80`i beğenince bu 3`ü ile ciddi düşünmeye başladım. Geniş allık fırçası, concealer fırçası ve F80`in açılı versiyonu. Malum önümüzde Blac Friday denen bir olay var (28Kasım) ve kargoları bedava gelecek. Belki F40`dan vazgeçebilirim. Boyutu daha büyük olsa da MAC 168`e çok benziyor!

Clarisonic Mia 2, 380TL
Alınmalı mı, alınmamalı mı henüz tam kararımı veremediğim bir ürün. Çok kısa zamanda almayı düşünmüyorum. Almamam için en büyük etken de bize böyle cıvıl cıvıl renkleri getirmemiş olmaları. (Özellikle sormadım, yanılıyor da olabilirim ama getirmiş olsalardı kesinlikle raflara koyarlardı diye düşünüyorum) Almamak ya da ertelemek için iyi bir neden bence :) 3 gün sonra pembesini getirirlerse çok sinir olurum. 


Ve şimdi fikirlerinize ihtiyacım var. Bu listenin tamamını almaya niyetim yok tabii ki! Bir kısmın elenmesi gerekiyor ama hangilerinin ?


11 yorum:

  1. Nars. Cheek paletlere bayıldım ben.Clinique sette alabileceğim ürünlerden ancak içindeki far paletinin aynısı var bende.Far paleti standart olmasa keşke :/

    YanıtlaSil
  2. @makyaj kelebeği: Ben de geçen sene buna benzer olan Bonus Set`i almıştım. Onun farına benzettim, bende de var o fardan ama emin olamadım yinede. İnternette çok fazla görsel bulamadım. İlerleyen zamanlarda mağazalara getirirlerse bi bakmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Clinique set cok makulmus gercekten, yilbasi hediyesi alirken tercihim olabilir benim de. Clarisonic konusunda kararsizim, bir yandan cok istiyorum bir yandan da cildime uzun vadede zarar verir mi diye korkuyorum.

    YanıtlaSil
  4. Clarisonic konusunda ben de kararsızım..bir süre daha almayacağım galiba..ama fırçalar için sabırsızlıkla Black Friday bekliyorum..

    YanıtlaSil
  5. @onor: haha ben de kendime hediye alinmasi icin tercih edebilirm :) clarisonic konusunda ben de ayni noktada kararsizim. Guvenebilecegim bi dermatolog olsaydi sorsaydim keske.

    @nilgun: ben de ya black friday ile alacagim ya da instagramdan zeomeo hesabindan, beklemedeyim simdilik :)

    YanıtlaSil
  6. Hepsi birbirinden istenilesi :) Clarisonic konusunda bende beklemedeyim bazı yorumlarda süper olduğu bazılarında klasik bir temizleyici olduğunu okuduğum için kararsız kaldım ama sanırım dayanamayıp alacağım :)

    YanıtlaSil
  7. Clinique setgeçen yıl kullandığı far paletinin aynısını koyması sebebiyle elenebilir bence. Nars kaçmaz:)

    YanıtlaSil
  8. @elidaa: Ben biraz daha bekleyip, gelecek yorumları takip edeceğim sanırım.

    @seregon: Ben de önce aynıs sandım ama değil. Çok benziyor ama görselden mi öyle yoksa gerçekten çok yakın renkler mi bilemedim.

    YanıtlaSil
  9. Bu arada Clinique`in bu seti online`a özel değilmiş. Yani bir süre sonra mağazalara da gelir. O zaman daha net karar veririm herhalde

    YanıtlaSil
  10. Dün Sephorada cilt bakım günü ve bununla birlikte %15 indirim vardı. Yüzümü Clarisonicle temizlediler. Bende kararsız kaldım.Hem iyi temizlemiyor gibi geldi hemde acaba kaldı kafamda :( 389 TL den 349 TL ye düşmüştü sanırım ve sadece beyaz vardı...

    YanıtlaSil
  11. @Tipik Terazi: Bir süre sonra daha büyük kampanyalar denk gelebilir diye düşünüyorum. Biraz zaman geçsin de, ancak ciddi bir indirim denk gelirse alırım diye karar verdim en son ben :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli