23 Ağustos 2013

Bath and Body Works // Cashmere Glow

Bath & Body Works Cashmere Glow Sprey


Bu mağazaya ne zaman gitsem kokulardan aklım karışıyor ve genellikle fiyatlarını biraz yüksek bulup bir şeyler almadan çıkıyordum. Geçen günlerde indirimden yararlanarak biraz alışveriş yaptım. Cashmere Glow vücut spreyi de onlardan birisiydi.


Vanilya ve şeftali notalarından oluşan bir koku, ağırlıklı olarak vanilya kokusu geliyor. Zevk meselesidir fakat benim çok hoşlandığım bir koku oldu. Çok hafif değil, çok ağır da değil, tam arada hoş bir kokusu var. Şaşırdığım nokta ise kalıcılığı oldu. Genelde EDT`ler bile kalıcı olmazken, gayet uygun fiyata alınan  bu ürünün kalıcılığını çok yeterli buldum. Örneğin bu aralar kullandığım Calvin Klein Shock EDT`den çok daha kalıcı olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. 

Bath and Body Works adına iyi bir izlenim edinmiş oldum. 40-50 lira olan büyük boy vücut spreylerinin kalıcı olmayacağını düşünüyordum ama şu an almayı düşüneceğim ürünler listesine girdiler. 

5 yorum:

  1. Geçen hafta aynı kokunun ışıltılı vücut spreyini denemiştim bende. Günün sonunda hala mis gibi kokuyordu. Hemen dönüp aldım bir tane. Sende güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  2. Bazi urunler sasirtir, sanirim buda onlardan :)

    YanıtlaSil
  3. İndirimde çok iyi fiyata denk geliyor. Kalıcılıklarını ben de çok beğeniyorum. Gün boyu etkisini sürdürüyor:)

    YanıtlaSil
  4. @MAkyaj Kelebeği: teşekkürler sen de :)

    @Belle Amie: kesinlikle şaşırttı, ben kalıcılık falan beklemiyordum.

    @Zuhal Gündoğdu: aynen, EDT`lere verdiğim paralara yanarım :)

    YanıtlaSil
  5. Icinde alcohol varmi?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli