14 Ağustos 2013

KIEHLS // Bağdat Caddesi

Geçenlerde Kadıköy taraflarına gitme fırsatım olunca Bağdat Caddesindeki Kiehls`e de uğramak istedim özellikle. Birkaç sefer telefonla alışveriş yapmıştım ama mağazaya gitmemiştim. Bloggerların yaptığı mağaza tanıtımlarından okuduğum kadarıyla güzel bir mağaza, ilgili satış görevlileri, kişiye özel cilt analizlerinden bahsediliyordu, geri kalmayayım dedim :p

Mağaza cidden hoştu, (fotoğraf çekmek isterdim ama çekindim) Bahsedilen kişiye özel cilt analizi, beni biraz hayal kırıklığına uğrattı ama! Bir kağıdı cildimize dokundurup, yağlı/karma vs. demekten ibaret, birkaç saniyelik bir şeydi. Bunun dışında görevliler cidden ilgili ve hoş davrandılar. Genelde küçük mağazalarda gerilir ve bütün ürünleri istediğim gibi mıncıklayamam ama burada öyle olmadı :)


Pek bir şey alma niyetim olmamasına rağmen elim boş çıkmadım tabii ki!...



Peelingim bitiyordu, görevli bayanın yönlendirmesi ile bu peelingi aldım. Bunun dışında 2 peeling daha vardı, birisi benim göz koyduğum Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion, birisi de ismini hatırlayamadığım daha küçük tanecikli çok hafif bir peelingdi. Epidermal peeling kimyasal peeling etkisi yaratan, oldukça güçlü bir ürünmüş, o yüzden çok dikkatli kullanmak gerekiyormuş fakat benim yüzümde birkaç tane sivilce olduğu için "kesinlikle tavsiye etmem!" dedi, diğeri de bana çok hafif yapılı geldiği için, erkek serisindeki bu peelingi aldım. Facial Fuel Scrub benim sevdiğim gibi yoğun tanecikli, ferah kokulu bir ürün.

Aldığım diğer ürün de, Blemish Control Daily-Skin Clearing Treatment`dı. Aslında bu ürünün testerı vardı bende ama hiç bir işe yaramamıştı, ben sivilce üzerinde anlık etki yaratacak, kızarıklığını alacak bir ürün sanıyordum. Elimdeki testerı 4-5 gün falan kullandım ama hiçbir etkisi olmadı, yani alacağım en son üründü bu aslında ama yine görevli bayan bu ürünü o kadar çok tavsiye eti ki dayanamadım. Anlık etki gösterecek bir ürün değilmiş, sadece sivilce üzerine değil, günde 2 sefer tüm yüze uygulanacak, 1 tüpün sonunda ancak etkisini gösterecek bir ürünmüş. Kendisi de çenesindeki sivilcelerden bu ürünle kurtulduğunu söyledi. Ben de denemek istedim.

Bunun dışında yine aklımda olan ürünlerden bir tanesi Midnight Recovery serumdu, ama onu da sivilceler geçip, cildiniz düzeldikten sonra tavsiye ederim, şimdi kullanmayın dedi. Denemek istediğim ürünlerinin testerlarını da aldım, hatta bazılarını ben istemeden kendileri uygun görüp verdiler. Oldukça memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi oldu, görevlileri oldukça bilinçli ve daha önemlisi yönlendirmelerini samimi buldum.



10 yorum:

  1. Ayy ürünlerden çok o teneke kutuyu sevdim galiba :D ben de midnight recovery istemiştim ama sivilceler yüzünden resmen vermemişlerdi :D

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan o peeling hakkında yorumunu bekliyorum.. microdermobrazyon peelingi ben kullandım hakikaten sivilceli cilde hasar verecek ölçüde sert bir üründür..

    YanıtlaSil
  3. @Ayben: Ben de bayıldım kutuya :) bana da peelingi satmadılar :)

    @Audrey: Elimdeki bitmek üzere, hemen başlayacağım ondan sonra. Ne acı ya siz önce sivilcelerinizden kullanın da cildinizi güzelleştirmek sonra ya kalsın diyorlar resmen :D

    YanıtlaSil
  4. Kiehls epeydir benimde aklımda olan ama henüz denemediğim bir marka. Kutuya ben de bayıldım:)

    YanıtlaSil
  5. Kiehl'sın elemanlarından ben de çok memnunum hemen hemen çoğu mağazasına uğradım. En çok sevdiğim Buyakadaki tatlı mı tatlı bayan oldu. En son da telefonla sipariş verdim. Çok ilgililer. Ama telefonlar siparişi Kiehlsa yakıştıramadım doğrusu. En kısa zamanda online satışa geçmeliler.

    YanıtlaSil
  6. @Gulchine: Güzel ürünleri var, şans verilmesi gereken bir marka bence :)

    @Zuhal: yok yok yapmasınlar onlie satış, banka kartından havaleyle uğraşmak ve taksitli olmaması beni bazen caydırıyor :)

    YanıtlaSil
  7. En sevdğim mağazaları Bağdat caddesindeki ama bana en yakın olan Maltepe park mağzası :( online bide işbanka taksit yapsalar ooo diyorum

    YanıtlaSil
  8. Online'a ben de hayir demezdim dogrusu. Benim icin ikisi de cok uzak. Kirk yilda bir gidebiliyorum

    YanıtlaSil
  9. Benim yeni deniyimleyeceğim bir marka uzun zamandır birkaç ürünlerine göz koydum araştırdım ve almak istiyorum. Mağazada taksit yapıyorlar değil mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok emin olmamakla beraber, yapıyorlardır diye düşünüyorum

      Sil

Yorumlarınız değerli