5 Ağustos 2013

The BALM: Put a Lid on It Far Bazı

The Balm Gratis`in bizlere yaptığı en büyük kıyaklardan birisi sanıyorum. "Tam kalmadı ki artık alacak bir şey" derken yine bulunuyor bir eksik. 
The Balm Put a Lid on It, Far Bazı, 27 TL, 11.8ml
Koyu bir merhem kıvamında, minik bir tüpün içerisinde bulunuyor. Ambalaj tasarımı yine beni benden alıyor!


Oldukça pratik kullanışlı bir şey, alttaki fotoğrafta görüldüğü kadar bir miktar yetiyor 2 göze de. Yapışkan bir his bırakmıyor sürdükten sonra ve gerçekten oldukça başarılı. Ben Tha Balm`ın Meet Matte farları ile deneme yaptım. Normalde bu paletteki farlar pek kalıcı değil, çabuk uçuyorlar, 1 iş günün sonunu getiremiyorlar ama bu far bazı ile denediğimde 8-10 saat çok rahat bozulmadan kalıyor. Meet Matte`den daha dayanıklı bir far ile kullandığımda ise, sabahın erken saatlerinde yaptığım göz makyajının sıfır bozulma ile gece 11`e 12`ye kadar dayandığına şahit oldum!


Göz kapaklarında çizgilenme yada yağlanma sorunu yaşayan birisi değilim, ben sadece kalıcılığı arttırdığını gözlemleyebiliyorum o yüzden ama yakın bir arkadaşımda öyle bir sorun var. Göz kapakları yağlı ve kısa süre sonra farı çizgi çizgi oluyor. Onun üzerinde Mac`in far bazına kıyasla daha başarılı olduğunu da test ettik. 


Önümüzdeki indirimle 13-14 liraya bulabileceğiniz ve bence kesinlikle el altında olması gereken bir ürün. Açıkçası ben her güne kullanıp kullanmamakta tereddüt ediyorum. Her geçen gün, günlük ürün rutinime yeni bir şey eklemek ve kullandığım ürün sayısını arttırmak çok hoşuma gitmiyor fakat özel makyajlar için olmazsa olmaz bir ürün bence. 

Bu Gratis indiriminde neler almayı planlıyorsunuz ? Instain allıkları geçen sefer birçok kişi bulamadı sanırım. (Yarın da Instain allıklardan birisi olacak blogda) Ben bu indirimde denk gelirsem Meet Matte Nude paleti almayı düşünüyorum sanırım! (ya da ben birşey almasam mı artık ??)

6 yorum:

  1. İstediklerimin tümünü aldığım için alacak bir şeyim yok bu defa The Balm'dan ama ambalajları gördkçe 'Stok mu olsun bu yaa' moduna giriyorum. Çok sinir bozucu :/

    YanıtlaSil
  2. @kontes: yok yok stoga gerek yok, balm ve indirim hep var. Bir sonraki indirime alacak bişeyler olsun :)

    YanıtlaSil
  3. İndirim hep oluyor da ben Gratis olmayan bir şehirdeyim normalde :D O yüzden çekici geliyor hala ama bakalım, sanırım almayacağım. Paletler allıklar filan hepsini sömürdüm zamanında :D

    YanıtlaSil
  4. o duyguyu biliyorum :) insan daha çok ve gereksiz! alıyor o zaman. Instain`lerden al madem almadıysan :)

    YanıtlaSil
  5. Instain 1 tane aldım geçenkinde ama İstanbul şubesinden, şuan Gebze'deyim, bakalım gelmişse onlardan düşünüyorum. 2 rengini daha beğenmiştim :) Ay doymuyoruz :D

    YanıtlaSil
  6. doymuyoruz gerçekten. Sonra da klasik cümle zaten "aklımda kalacagına..." :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli