1 Kasım 2012

Bitenler // Kasım 2012

Bu ay bitenlerin içinde çok sevdiğim ürünler vardı. 


En sevdiklerimle başlıyorum;


DDF Sülfür Maskesi: %10 sülfür içeren, akne tedavisi için tavsiye edilen bir maske. Son 6 aydır bunu kullanıyordum. DDF`in diğer ürünlerinden memnun kalmadıysam da bu maskeyi severek kullandım. Ciddi bir temizleme etkisi vardı. Yüzüm maskeden sonraki haliyle kalsa hep, fondotene elimi sürmezdim bir daha herhalde :) Güzel bir üründü ama pahalı olması (110 tl civarında), zor durulanması ve kötü kokusu olumsuz özellikleri. Gerçi ürünün kokusu 1-2 ay sonra yok oldu ama başlarda ciddi rahatsız edici bir kokusu vardı.

Pantene Onarıcı Bakım ve Nem Terapisi:  Besleyici ve onarıcı saç bakım maskesi. Bu da sevdiğim bir ürün oldu. Gerçi saç ürünleri kişiden kişiye çok değişiyor ama benim saçımda bıraktığı yumuşaklık güzeldi. Saç kreminden biraz daha etkili bir üründü. Bunu indirimden çook uygun bir fiyata almıştım, o da güzel yani :)


Nivea T bölgesi Bantları: Bu ürün için yıllar önce bir arkadaşım "hiç bir işe yaramıyor" demişti. Ben de yıllardır almamıştım o yüzden. Bu ilk kutumdu. Ben beğendim, şimdiye kadar almadığıma pişman oldum. Çene bölgesi bantları pek işe yaramadı fakat burun bantlarını beğendim. Doğru uygulanırsa işe yarıyor. Bütün siyah noktaları temizlemesi gibi bir durum söz konusu değil ama yine de temizliyor. 

Yves Rocher Kayısılı Vücut Pillingi: Kokusuna ve dokusuna bayıldığım bir ürün fakat pek fazla bir etkisini gördüğümü söyleyemeyecğim. Bu ürünün seveni çok ama ben onlardan değilim malesef. Bir de parabenli oluşunu sevmedim. Evet parabenli ürün kullanıyorum arada mecburen ama böyle tüm vücuduma kullandığım ürünlerde olmasın istiyorum.


Ve üvey evlatlar;

Clea Disk Pamuk: Kozmetik marketlerin birinden uygun fiyata aldığım bir üründü. Pek beğenmedim, bir daha almam.

İpek Disk Pamuk: Bu markanın bazı paketleri iyi bazı paketleri vasat çıkıyor, anlayabilmiş değilim. Bu paket çok güzeldi ama hemen ardından açtığım 2. paket o kadar yumuşak çıkmadı.

Nivea Visage Göz ve Dudak Makyaj Temizleyicisi: Nivea`nın klasik ürünlerinden birisi. Hafif yapılı losyon şeklinde, pek verim alabildiğim bir ürün değildi. Güzel temizlemiyordu, zaten çekmecenin bir köşesinde atılmış gitmiş, bitirmemişim. Alalı çok uzun süre olduğundan atıyorum. Markası bir yana, sıvı makyaj temizleyicilerini kullanmak her zaman daha rahat oluyor.

İçinden sizin kullandıklarınız da vardır mutlaka, siz ne dersiniz ? Bir de gerçekten güvendiğiniz, çok iyi dediğiniz maskeler varsa önerileriniz bekliyorum.

14 yorum:

  1. En güzel temizleyici 0 asit sızma zeytinyağı.Hem cildi yeniliyor hem de nem kaybı olmadan tertemiz yapıyor.

    YanıtlaSil
  2. Gözlerimi yakmıyor alıştım sanırım :)Zaten bastırmadan disk pamuklarla hafif ovalayınca çıkıyor makyajım ama öncesinde yüzüme su tutuyorum kuruyan rimeller yumuşasın diye.

    YanıtlaSil
  3. tamamdır aklımda :) gerçi Bioderma ile aramız iyi ama 0 asit yağ bulursam denerim :)

    YanıtlaSil
  4. Bıodermayı ben de çok seviyorum canım ama sonuçta onunda içinde kimyasal var.Doğal olan her zaman daha güzel ;)Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. haklısın, teşekkürler tavsiye için

    YanıtlaSil
  6. Nıvea'nın göz makyaj temizleyicisini kullanıyorum bende pek memnun değilim,nıveadan önce sıvı makyaj temizleyicisi kullanıyordum.Kesinlikle sıvı daha iyi.Bu ne kadar dikkat etsem de gözüme kaçıyor krem gibi zaten.

    YanıtlaSil
  7. :) Bilmem marketlerde yok sanırım ama köylerden falan getirip satıyorlar elden. Duyuyorum arada annemden :)

    YanıtlaSil
  8. @özlem ce: kesinlikle katılıyorum, sıvı daha güzel

    YanıtlaSil
  9. DDF maskeden ablam sivilce tedavisi sürecinde kullanmıştı, işe yarayan bir ürün oldu ve kokusu çok kötüydü dediğin gibi :)

    YanıtlaSil
  10. onorr, şimdi bittikten sonra daha çok fark ettim maske güzelmiş gerçekten :)

    YanıtlaSil
  11. Gecen aydi sanirim; niveanin peelingini alirken yaninda bir kutu bu t bolgesi temizleyici bantlardan hediye ettiler. Daha once hic bu sekilde siyah nokta bantlari kullanmadim genelde 6ayda bir cilt bakimina gidiyorum, cok siyah nokta problemim yok zaten. İnternette biraz arastirma yaparken bir iki kiside tuylenme sorunu ortaya cikardigini okudum ve hic kullanmaya cesaret edemedim. Sizde boyle bir sorun meydana geldi mi ?

    YanıtlaSil
  12. @Asli Han yok oyle bir sorun olmadi.olacagini da sanmam.bi cesit bant sonucta zannetmiyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınız değerli