11 Eylül 2013

H&M Metallic Far Paleti

H&M`in makyaj koleksiyonu ne zamandır aklımdaydı ama bir türlü alınacak bir şeye denk gelememiştim. Geçen gün bu far paletine İstanbul Forum`da denk gelince kaçırmak istemedim. 

    H&M Metallic Far Paleti, 9,95TL

H&M giysilerinde izlediği uygun fiyat politikasını kozmetik ürünlerinde de devam ettiriyor doğal olarak. Fiyat bu kadar uygun olunca pek fazla beklentiniz olmasa da, almadan duramıyorsunuz. Yine de beklentimin üzerinde bir ürün olduğunu söyleyebilirim.



* Palet 5 büyük fardan oluşuyor, 2 tane de klasik aplikatörü var. Koyu ağırlıklı fakat kullanışlı renkler. Mor haricindeki renklerin hepsini beğendim. 
* Yapısı, yumuşaklığı klasik farlardan biraz daha farklı. Parmağını sürünce, kağıda dokunuyormuşum gibi bir his uyandırıyor. Sert değil ama değişik kaygan bir yüzey gibi.


* Pigmentasyonu da orta ya da ortanın biraz üzerinde bana göre. 1 seferde olmasa da 2 seferde gayet güzel veriyor rengini. 
* Kalıcılığı da normal, the Balm`ın farlarının kalıcılığı ile aynı oldu benim gözümde. İkisi de  sabahtan öğlene kadar sağlam duruyor, öğleden sonra azalmaya başlıyor ve akşam üzeri eve döndüğümde neredeyse tamamen çıkmış oluyor. 
* Paletin adı metalik olmasına rağmen, çok da metalik bir durumu yok, rahatsız etmeyecek çok hafif ışıltılı bir duruşları var.


Renklerin tende duruşu da bu şekilde. Başta söylediğim gibi beklediğimin üzerinde bir performans sağladı, baya baya sevdiğim bir ürün oldu (içeriğinde 2 çeşit paraben olmasını göz ardı edecek olursak!). Fiyatını da göz önüne alınca başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum.


Özellikle yeni yeni makyaj malzemesi almaya başlayanlar için ya da öğrenciler için ideal. Ya da denk gelindiğinde kesinlikle alınası bir ürün. 10 liranızın boşa gideceğini düşünmüyorum. 

3 yorum:

Yorumlarınız değerli